Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE SREĆE

Nepromišljen potez Nijemca: Stavio kuvertu s 19.000 eura na krov auta i odvezao se

Duško Jaramaz/PIXSELL
26.01.2023.
u 09:36

Kuvertu s novcem pronašla je 59-godišnja žena koja je bila poštena i odnijela ju je u policiju

Zamalo je ostao bez 19.000 eura 67-godišnjak iz Rotenburga u njemačkom Bremen nakon što je kuvertu s novcem ostavio na krovu svoga automobila i odvezao se. Dogodilo se to u utorak poslijepodne oko 16 sati na Wismarer Strasse, no kuvertu je pronašla 59-godišnjakinja. 

Žena je bila poštena pa je bijelu kuvertu s natpisom '19.000 eura' odnijela na policiju, piše Fenix magazin. Točno toliko nalazilo se u kuverti. 

Pola sata kasnije, u policiju je stigao i 67-godišnjak koji je prijavio da je izgubio puno novaca. Objasnio je da je novac prethodno stavio na krov svog automobila, ali se potom odvezao zaboravljajući na njega. Tek kasnije je primijetio gubitak novca.

Muškarac je uspio policiji navesti točan iznos i apoene novčanica. Tako je dokazao kako je stvarni vlasnik pronađenog novca te mu je novac vraćen. 

VIDEO Geolog otkrio gdje bi mogla biti lokacija novog nalazišta zlata u Srbiji: 'Nema sumnje da je tamo'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:09 26.01.2023.

Gdje sam ja bio da nađem i da vratim novčeke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije