Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neosalon fiskalna blagajna ponovno osvaja hrvatsko tržište

Neosalon fiskalna blagajna
27.04.2023.
u 08:00

Nove mobilne fiskalne blagajne s ugrađenim POS uređajima u prodaji od svibnja

Jeste li već čuli za „sve-u-jednom“ fiskalnu mobilnu blagajnu koja je prije više godina osvojila hrvatsko poduzetničko tržište? 

Neosalon fiskalnu blagajnu, zbog svoje kompaktnosti i brojnih prednosti koje pruža, zavoljeli su mnogi mali poduzetnici i obrtnici, a novosti koje stižu iz Neosalona nesumnjivo će ih razveseliti. Od svibnja će Neosalon mobilna fiskalna blagajna biti opremljenija za POS uređaj integriran u samoj blagajni što će poduzetnicima pružiti mogućnost ponude još jednog načina plaćanja, onog kartičnog – sve omiljenijeg među kupcima. 

„Vjerni Neosalon korisnici – ali i oni novi – s minimalnim će ulaganjem dobiti najmoderniju mobilnu fiskalnu blagajnu s opcijom kartičnog plaćanja. Time se Neosalon opet pokazao kao pravi prijatelj poslovanja malih poduzetnika!“ ističu iz Neosalona.

Kako funkcionira Neosalon fiskalna blagajna kao POS uređaj?

Ova fiskalna blagajna ima integriranu takozvanu ‘Soft Pos’ mogućnost beskontaktnog kartičnog plaćanja. Drugim riječima, to znači da uz nju nije potrebno dodatno nabavljati poseban uređaj za plaćanje karticama, već je sve sadržano u ovoj „sve-u-jednom“ mobilnoj fiskalnoj blagajni. Uz navedeno, novi „sve-u-jednom“ uređaj omogućava kartično plaćanja i putem Apple Pay i Google Pay servisa na mobitelu.

Naknade za provedenu transakciju su vrlo niske, a za razliku od većine današnjih POS terminala, uplate su vidljive na računu najčešće već sljedećeg radnog dana. Usluga se pruža bez ugovorne obveze pa ju korisnik u bilo kojem trenutku može deaktivirati, ako mu se pokaže nepotrebnom. Korisničku podršku, čak i kada je riječ o kartičnom plaćanju, korisnici će i dalje imati osiguranu na jednom mjestu uz već prepoznatljivo pouzdanu Neosalon uslugu.

Novi “sve-u-jednom”uređaj omogućuje kartično plaćanje i putem Apple Pay i Google Pay servisa na mobitelu
Foto: Promo

Spremni dočekajte turističku sezonu

Među kupcima koji posebno vole kartično plaćanje najviše je turista, a upravo su oni u velikom broju naši gosti tijekom nadolazećih ljetnih mjeseci. Srećom, Neosalon fiskalna blagajna s POS uređajem već će se u svibnju moći nabaviti, bilo da se odlučite za kupnju ili najam.

„Kada je u pitanju fiskalna blagajna, cijena igra veliku ulogu u odabiru najpovoljnije opcije. Posebice ako poslujete samo u ljetnim mjesecima ili vam fiskalna blagajna zbog prirode posla ne treba tijekom čitave godine. Zato smo odlučili omogućiti i najam fiskalne blagajne s opcijom kartičnog plaćanja“, ističu iz Neosalona.

I turisti, kao i domaći klijenti sve se češće odlučuju na kartično plaćanje
Foto: Promo

Jamstvo na uređaj u ovom slučaju nije vremenski ograničeno što znači da Neosalon tijekom cjelokupnog trajanja najma jamči besplatnu zamjenu uređaja u slučaju kvara.

Ako se ipak odlučite na kupovinu fiskalne blagajne, u nadolazećim danima očekuju vas popusti i pogodnosti. 

„Kao prijatelj koji pomaže, Neosalon je za svoje postojeće korisnike pripremio akcijske pogodnosti za povoljniju kupnju novog uređaja uz mogućnost otkupa postojećih uređaja. Uz akcije Popust za vjernost i Staro za novo, pozivamo sve zainteresirane postojeće korisnike da se jave korisničkoj podršci na broj 052 388 223 ili na email info@neosalon.hr kako bi dobili najbolju moguću ponudu za njihovu situaciju. Akcija traje do 31. svibnja 2023. ili do ispunjenja otkupne kvote“, poručuju iz Neosalona. 

Kartično poslovanje povećava promet i potrošači sve češće preferiraju plaćanje karticama
Foto: Promo

Zašto se odlučiti na Neosalon fiskalnu blagajnu s POS uređajem?

Neosalon fiskalna blagajna već se dokazala kao najpovoljnija fiskalna blagajna na našem tržištu koja sve funkcionalnosti pruža u jednom uređaju. Dodavanjem POS uređaja Neosalon mobilna fiskalna blagajna postaje doista sve što malom poduzetniku treba. A kako je kartično plaćanje sve traženije među kupcima, ova će opcija nesumnjivo povećati zadovoljstvo kupaca, ali i promet samim poduzetnicima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije