Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 7°C
 • ivanbalic:

  Koje licmerje zapadni okupatora,a zapdni okupatori su ubili u zadnji 20 godina 25 milijona civila u svjetu,i gle cuda,optuzise Rusiju,koja gamad.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  preostalo je još samo jedno mjesto koje rusi trebaju napustiti, i onda zapad ostaje bez pozornice za svoje predstave za stoku sitnog zuba. vijeće europe. ioako nevažno, ono je iskorišteno za sustavno blaćenje rusije, rusija je tema 95% svih sastanaka ... prikaži još! tog vijeća zadnjih 20 godina. te rusija ovo, rusija ono, te ovdje ne štiti dovoljno ovu skupinu, te tamo drugu. a s druge strane, veleuvažene baltičke zemlje oduzele su sva prava manjina, ono što se npr. nama predbacuje, kod njih je sasvim normalno, i prolazi bez ikakve osude. tamo marširaju ss-ovci, i nikom ništa. rusi trebaju izaći i iz onog čudnog europskog suda za ljudska prava, koje, zanimljivo, baš po rusima najčešće udara. i nešto po nama, ponekad, radi dugih suđenja. sve su to zapadne institucije, koje rade za zapadne interese, ne svih onih koji su je osnovali. rusija je potpisnik puno sporazuma, i čak ih se i drži. za razliku od demokratskih sad, koje polovicu njih nisu ratificirale i ne provode ju, nemaju nikakvih obveza prema njima, a drugima dociraju s visine kako krše međunarodne sporazume, i uvode im sankcije radi toga. jako lijepo, ne?

 • prajdali100:

  Svi moramo shvatiti da u Svijetu više ne vladaju SAD !!!! Tu je i Rusija koju je Putin digao iz pepela i Kina koja je već sada super- sila.A sila Boga ne moli !

Još iz rubrike Vijesti

Gordan Grlić Radman
SASTANAK U BRUXELLESU

Grlić Radman: Države članice EU žele modernizaciju WTO-a

Pedofili na internetu/ilustracija
ISTRAŽIVAČI NEUGODNO IZNENAĐENI

Za distribuciju dječje pornografije – društveno koristan rad?!

Ponovno razbijeno staklo na ulazu u zgradu SDP-a Vinkovaca
Nakon samo tri dana

Opet razbili staklo SDP-u: 'Kakvi to likovi žive u Vinkovcima?'

7