Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAČAJAN UDARAC?
Povratak na članak

Neočekivana odluka: Putin povukao Rusiju iz jednog od protokola Ženevske konvencije

Kritičari optužuju Rusiju da je izazvala niz smrti civila otkad se uključila u sukob u Siriji. Optužena je i za ubojstva civila tijekom kratkog rata s Gruzijom 2008. Moskva odbacuje te optužbe.

Komentari 25

IV
ivanbalic
05:56 18.10.2019.

Koje licmerje zapadni okupatora,a zapdni okupatori su ubili u zadnji 20 godina 25 milijona civila u svjetu,i gle cuda,optuzise Rusiju,koja gamad.

VL
ST
stomugromova
07:06 18.10.2019.

Plaćeni oglas iz Rothschildove centrale ultimativnog zla,koje prenosi HINA kao njihova filijala.To nije mišljenje Hrvata ,nego lihvarske zločinačke kabala,koju je povratak Rusije iz pepela natjerao na uzmak.Više ne mogu podjarmljivati,pljačkati,ubijati i otimati kao dosad.Gruziju su gurnuli u sukob sa Rusijomm da bi testirali spremnost rtuske vojske,U Iraku,Libiji i Siriji su napraviili genocid ,a uz to su i EU destabilizirali sa milijunima migranata koje su poslali da bi očistili prostor .Taj kriminalni ološ koji više od stoljeća živi od štampanja novca bez pokrića,prvi je puta ozbiljno uzdrman i zabrinut.Putin je vođa slobodnog svijet I jedina nada da će Zapad biti oslobođen od tih kriminalaca,koji glume da su oni sloboda,.a sve su okupirali I opljačkali.

VL
PR
prajdali100
08:31 18.10.2019.

Svi moramo shvatiti da u Svijetu više ne vladaju SAD !!!! Tu je i Rusija koju je Putin digao iz pepela i Kina koja je već sada super- sila.A sila Boga ne moli !

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:56 18.10.2019.

preostalo je još samo jedno mjesto koje rusi trebaju napustiti, i onda zapad ostaje bez pozornice za svoje predstave za stoku sitnog zuba. vijeće europe. ioako nevažno, ono je iskorišteno za sustavno blaćenje rusije, rusija je tema 95% svih sastanaka tog vijeća zadnjih 20 godina. te rusija ovo, rusija ono, te ovdje ne štiti dovoljno ovu skupinu, te tamo drugu. a s druge strane, veleuvažene baltičke zemlje oduzele su sva prava manjina, ono što se npr. nama predbacuje, kod njih je sasvim normalno, i prolazi bez ikakve osude. tamo marširaju ss-ovci, i nikom ništa. rusi trebaju izaći i iz onog čudnog europskog suda za ljudska prava, koje, zanimljivo, baš po rusima najčešće udara. i nešto po nama, ponekad, radi dugih suđenja. sve su to zapadne institucije, koje rade za zapadne interese, ne svih onih koji su je osnovali. rusija je potpisnik puno sporazuma, i čak ih se i drži. za razliku od demokratskih sad, koje polovicu njih nisu ratificirale i ne provode ju, nemaju nikakvih obveza prema njima, a drugima dociraju s visine kako krše međunarodne sporazume, i uvode im sankcije radi toga. jako lijepo, ne?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:47 18.10.2019.

Hvala ti Rusijo se opet vratila na politicku scenu kao mocna zemlja i suepr sila..Da tebe nije ovaj svjet nebi bio interesantan. Okrivljuju tebe pa niste vi pobili desetine miliona ljudi i isli na druge kontinente ubijati. Od S Koreje Vjetnama Afrike Juzne Amerike itd. Niste vi bacali napalm bombe kemijsko i biolosko oruzje. A niste palili ni Berlin.Ni Paris kad je car Alexsandar usao u Paris ni jedna kuca nije zapaljena. Iako je Napoleon zapalio Moskvu kao mali Nikolica Tripoli.. I vas da optuzuju samo tako trebate izic iz svih tih svjet ugovora nek im Dzonson placa.Vidim ovdje neki kmece po portalima prosuli se pobjegose im ljubimci iz Sirije. Dali se petama vjetra. Ostavili Kurde na milost i nemilost brkatin turcin.Ovo je pouka za sve male zemljice mogu nesto izvuci iz ovog. Hvala ti Rus sto oslobodi Siriju zajedno sa SAA da vas nebi danas bi banda bila u Damaskusu.Disu prijatelji Sirije.sto stalno kmece Rusi matirase garavog Obamu a evo Trump.preda partiju samo izvrnu Kralja na sahovsko polje..Krim je zauvjek otisa u Rus nakon referenduma ni jedan metak nije ispaljen. Nista se to nebi desilo da nisu zbacili legalnu vlast i mislili dovest Amere tamo .Sad neki kmece uhvatila ih histerija. Ko vam je kriv kad gledate puno Holivudske Filmove.

VL
MX
Mister X
00:51 18.10.2019.

Putinu isti treba mnogo previše vremena da shvati da ga "slobodni svijet" = Amerika NATO drži za naivčinu i totalnoga siromaka , smo sa namjerom da slika o njima - o Trampu bila katastrofalna ... Mora se stalno prepisivati Putinu,ti Putinu, baca otrove po Siriji ubija civile truje djecu . Čak je i svoje Agente otrovao u V. Britaniji . brzo svi tjeraju njegove diplomate . Neprestalno provociranje bez dokaza iu imalo istine ...Znamo da su oba ruska agenta otac i kćer preživi-li i nakon tjedan dana su vidili da je obično brašno - nitko od novinara nakon Atentatat i izlaska iz bolnice nije smio jednu riječ da ih pita bilo što ... A kad je u Studijskom Konzulatu ubijen Novinar i raskomadan - Koliko država je potjeralo Saudijska diplomate . Nula nitko jedan jedina država na svijetu niti jedan iz eurobije .... Skočili su im odmah u pomoć i naoružali ih protiv strašnih Iranćana koji ratovali nisu preko 70 godina. vodili , jedino branili se od agresije protiv Iraka , koji ih je napao... A znamo Iranćani su optužili Amere za nepravdu već tada sa Aja Tola Humenijem ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.