Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvani otac

Nenad Periš nakon nalaza obdukcije: Žao mi je što kamere nisu radile, Matej je tajnu odnio u grob

Beograd: Otac Mateja Periša, Nenad Periš i nadbiskup Hočevar dali izjavu za medije
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
21.06.2022.
u 18:39

Više javno tužiteljstvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnovane sumnje da je smrt hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) posljedica izvršenja kaznenog djela

Nakon što su objavljeni rezultati obdukcije tijela Mateja Periša oglasio se i njegov otac Nenad Periš. Podsjetimo, obdukcija je pokazala da na tijelu nema tragova nasilne smrti, ali su toksikološkim vještačenjem utvrđeni tragovi droge i alkohola. 

"Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odnio u grob. Ne znam što se dogodilo u Gotiku, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesretan slučaj. On je bio sportaš... Vjerujem tužiteljstvu i svima vam hvala", rekao je Nenad Periš, piše Telegraf.

Podsjetimo, više javno tužiteljstvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnovane sumnje da je smrt hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) posljedica izvršenja kaznenog djela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći na 31. prosinac 2021. godine, izvršene provjere, do pronalaska njegovog tijela, 18. svibnja u rijeci Dunav, kod Ade Huje.

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima. Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, liječnika specijalista sudske medicine.

Video: Kronologija slučaja Periš: Ovo je 10 važnih pitanja koja će zauvijek ostati neodgovorena

Ključne riječi

Komentara 46

PK
Posljednji Komšikanac
19:07 21.06.2022.

Možda su mu podmetnuli, možda si je sam podmetnuo, ono što nije možda je da na splavovima nema što čestit svijet tražiti. Svi znaju da je to drogeraško leglo. Dakle, ne idite tamo, tamo je fuj- kaka.

DU
Deleted user
19:33 21.06.2022.

Ak je brijal sa "prijateljima" te veceri niko od njih nije potvrdil da su uzeli nekaj? Kaj je on sam bil nadrogiran a ostala ekipa je pila cedevite? Sad kad je dosao nalaz obdukcije mozda bi trebalo postavit ista pitanja opet toj istoj ekipi? Ovakve stvari ce se dalje desavat ak se kolektivno ne pocne gledat na cijelu situaciju. U nekim zemljama pokupis nekoga sa autom jer si pijan i onda dode policija kucat na vrata birtije jer su mu prodali previse alkohola.

DU
Deleted user
23:38 21.06.2022.

Kamere nisu radile tamo gdje su najviše trebale raditi,a zna se i zbog čega ne rade,upravo zbog toga jer se u takvim ćumezima najviše dila i konzumira droga,to svi znaju,a i policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije