Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije plaćao kredit

Nenad Ninčević prijavljen zbog prevare u gospodarstvu

Nenad Ninčević
Boris Ščitar/PIXSELL
24.03.2010.
u 11:05

Nije zatražio otvaranje stečajnog postupka nad svojim trgovačkim društvom iako je društvo postalo nesolventno.

Protiv skladatelja Nenada Ninčevića policija je uputila posebni izvještaj zbog prevare u gospodarstvu i neotvaranja stečajnog postupka.

Sumnaju da je kao odgovorna osoba trgovačkog obrta Tutti- frutti Company 23. srpnja 2004. zaključio ugovor o nenamjenskom zajmu s društvom Hypo leasing Croatia na iznos od 265 tisuća kuna u svrhu kupnje automobila kia sorento.

Krajem 2006. prestao je plaćati obveze po kreditu pa je oštećeno društvo raskinulo ugovor o zajmu, a preostali je dug od 95.879 kuna proglašen dospjelim.

Ninčević do danas nije podmirio svoje obveze po zajmu niti je leasingu predao vozilo.

Policija sumnja da 2005. godine nije zatražio otvaranje stečajnog postupka nad svojim trgovačkim društvom iako je društvo postalo nesolventno zbog duže blokade žiro-računa.

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:38 24.03.2010.

zakiselio mu sorento facu

TA
Tarzanarzanzan
13:20 24.03.2010.

Ninčević je car. Nisma ni znao da je sve one odlične pjesme on skladao dok nisam vidio koncert kojim je slavio obljetnicu rada. I fin je čovjek.

VR
Vila Ravijojla
12:23 26.03.2010.

Prevara ili prijevara???? U kojoj državi živi ova novinarka? I gdje su lektori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije