Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nemate kome ostaviti psa ili mačku dok ste na poslu? Unajmite im dadilju!

Pets Step
Foto: Promo
30.10.2018.
u 11:56

Uz uslugu Pets Step vaši ljubimci bit će sretni i zbrinuti, a vi ne morate trčati s posla kući kako bi prošetali psa ili nahranili mačku.

Žurba, gledanje na sat, provjeravate jeste li uzeli novčanik, ključeve, mobitel… i onda vas s kraja hodnika prostrijeli tužan pogled vašeg psa koji zna da vas neće vidjeti minimalno sljedećih 10 sati. Razmišljate koga nazvati – prijatelje, roditelje, baku, možda zamoliti susjede – da kroz dan prošetaju vašeg četveronožnog ljubimca kako ne bi toliko dugo bio sam i tužan.

Ovakav scenarij svakodnevno prolaze vlasnici kućnih ljubimaca koji nemaju izbora nego ih ostaviti samima većinu dana. Psi se posebno vežu uz svoje vlasnike i emotivno pate kad su sami. Neki slabo jedu ili potpuno prestanu jesti, neki rade štetu po stanu, a kad ih nakon cijelog dana napokon izvedete van često uopće ne slušaju, napadaju druge pse i potpuno su neobuzdani jer su se konačno dokopali slobode.

Posebnu skrb trebaju psi koji imaju zdravstvene probleme, koji su bolesni i imaju potrebu za lijekovima ili posebnom hranom tijekom dana i jednostavno ne mogu provesti sami cijeli dan. Ako nemate nikog u blizini da vam pomogne, ovaj problem se čini gotovo nerješivim, pogotovo ako ste na takvom radnom mjestu gdje nemate opciju povesti svog ljubimca sa sobom.

Ipak, nije sve tako crno jer vam u pomoć pristiže Nina i njezina usluga za čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca Pets Step! Tridesetogodišnja zagrebačka ljubiteljica životinja pokrenula je pružanje ove usluge jer se i sama našla u istoj situaciji – nije kome imala ostaviti svog njemačkog ovčara Zeusa kad se prvi put zaposlila. U razgovoru s drugim vlasnicima pasa saznala je da nije jedina s tim problemom i tako je nastala ideja za Pets Step.

Osim šetnje i čuvanja, Nina će vašeg ljubimca nahraniti, dati mu lijek, odvesti veterinaru, u salon za kupanje i šišanje, odvesti na terapiju… ovisno o potrebi i to već od 30 kuna što je cijena za koju vjerujemo da je pristupačna gotovo svima. Iako je prvenstveno fokusirana na pse, među svojim klijentima ima i vlasnike mačaka, zečeva i papiga jer niti jedan kućni ljubimac ne zaslužuje biti sam cijeli dan.

Zeus i ponosna vlasnica Nina
Foto: Promo

Ninin moto je „Za sreću svake njuške“, a tu tvrdnju najbolje mogu potvrditi svi njezini klijenti koji ne biraju riječi hvale na Pets Step Facebook stranici. Osim ljubavi, koju Nina neosporno pruža njihovim ljubimcima, posebno naglašavaju sigurnost i povjerenje jer ipak se danas nije lako odlučiti nekome dati ključeve svog stana.

Topla preporuka za čuvanje i šetanje pasa. Moja Sophie koja je nepovjerljiva prema ljudima istog trena je poludila za Ninom! Nina je draga i topla osoba koja zna puno o psima i macama, točna, stručna, vidi se da živi za životinje, zna s njima i stvarno je osoba od povjerenja!“ – Jasminka, Zagreb

Teško bi se odlučila ostaviti mog psa nekome na čuvanje, ali Nini svakako. Voli pse i zna s njima tako da toplo preporučam!“ – Mirela, Zagreb

Jedan od brojnih zadovoljnih klijenata i Nina
Foto: Promo

Kako si se odlučila na šetnju pasa?

Od malih nogu sam veliki ljubitelj životinja, a već sam 14 godina ponosna vlasnica njemačkog ovčara po imenu Zeus. Kada se prije nekoliko godina počeo približavati penzionerskim danima i usporio tempo, ja sam i dalje imala višegodišnju naviku kretanja i vođenja psa u duže šetnje.

Briga oko Zeusa i sve što sam naučila baveći se njime, dalo mi je iskustvo i samopouzdanje da krenem razmišljati o obrtu. Osim toga, palo mi je napamet da bih s ljubavlju prema životinjama mogla spojiti i svoju drugu strast, bavljenje fotografijom. Šetajući ih i igrajući se s njima, mogla bih napraviti puno prirodnih fotografije pa bi, osim šetnje i brige o ljubimcima, vlasnici dobili i lijepe fotke.

Bile su to misli koje su mi se vrtile kroz glavu, vraćajući se doma s posla prepuna grižnje savjesti što je moj pas sam u stanu već 9h.

Kako reagiraju psi?

Obožavam pse i oni to osjete. Svakom psu se pristupa individualno, pa tako omjer igre, discipline i postavljanja granica varira ovisno o dobi, temperamentu i karakteru psa. Ipak najveća potvrda u kvaliteti mog posla je kad mi vlasnici daju pohvalu i kažu da su primijetili da me psi vole ili kada mi kažu „ čuo je kad si otključala ulazna vrata i čeka te ... „. Veselje i dobrodošlica koju mi pas da, neprocjenjivo me usrećuje, a ujedno je smjernica da smo na istoj „valnoj duljini“ i da je ljubav uzajamna.

Kako reagiraju vlasnici?

Budući da su psi danas punopravni članovi obitelji uvijek imam na umu koliko je teško vlasnicima ostaviti ljubimca na brigu nepoznatoj osobi. Moji stalni klijenti već su opušteni i mnogi od njih imaju potpuno povjerenje koje ja cijenim i njegujem. Vlasnicima koji nisu koristili uslugu, nudim besplatni sastanak upoznavanja, kako bi se uvjerili jesam li ja prava osoba za njih i njihovog ljubimca.

Kako si stekla povjerenje vlasnika?

Povjerenje je nešto što se gradi kroz dobru komunikaciju s klijentom i odnosom koji imam s njihovim psom. Nije zanemariva ni dobra preporuka koja se može vidjeti na FB stranici. Uvijek se šalim da su psi ti koji me na kraju odaberu jer to je vlasnicima zapravo najveći motivator i potvrda povjerenja u mene. Ako vide da me njihov pas voli i da je sretan samnom to je prva stepenica u građenju odnosa.

Kako te vlasnici mogu kontaktirati?

Mogu me kontaktirati putem Facebook stranice Pets Step, maila petsstepzg@gmail.com ili mobitela 095 900 5844.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije