Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko vijeće Pule

Ne žele da se o Brijuni rivijeri raspravlja tek na kraju GV-a

brijuni
Arhiv VL
30.06.2011.
u 17:21

Bruno Nefat danas je predložio da gradski vijećnici sutra na prvom čitanju budu upoznati s projektom te da se potom amandmanima, uz javnu raspravu i primjedbe, projekt nadopuni

Uoči sutrašnjeg zasjedanja Gradskog vijeća Pule nezadovoljan je Klub vijećnika nezavisne liste Plinija Cuccurina. Predsjednik tog kluba Bruno Nefat, naime, drži da je projekt Brijuni rivijera suviše važno pitanje, a ono je na gradskom vijeću stavljeno za 19. točku dnevnog reda, na kraju sjednice.

Uz brojne primjedbe koje su Ladonja, ali i pulski Zeleni te udruga "Volim Pulu" iznijeli ovih dana na prijedlog ugovora o dijelu projekta Brijuni rivijera, Bruno Nefat danas je predložio da gradski vijećnici sutra na prvom čitanju budu upoznati s projektom  te da se potom amandmanima, uz  javnu raspravu i primjedbe, projekt nadopuni.

Nefat predlaže i da gradonačelnik Boris Miletić predsjeda koordinacijskim tijelom koje će uskladiti primjedbe i prijedloge koji pristignu u javnoj raspravi. Nakon toga će  lista Plinija Cuccurina dati potporu konsenzusu o ovom projektu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:38 30.06.2011.

pitajte kajina dal cicurin smije o ovome pričati,prema duceu iz istre nesmije,stoga cucavi šuti, ti se već obogatio, nek to sad učini i kajin i onaj kaj je maznul ono selo jakovčić..... najbolje je kad se lopovi dograbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije