Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki veleposlanik

'Navijamo za Hrvatsku, ali to ne znači da postoji hladni rat između SAD-a i Engleske'

Robert Kohorst
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
09.07.2018.
u 10:20

Moji unuci i ja navijamo za Hrvatsku u utakmici u srijedu, poručio je Kohorst

Američki veleposlanik u Hrvatskoj Robert Kohorst opet je komentirao utakmice Svjetskog prvenstva poručujući da će navijati za Hrvatsku protiv Engleske.

– Moji unuci i ja navijamo za Hrvatsku u utakmici u srijedu. Ovo ne znači da postoji hladni rat između SAD-a i Engleske – objavio je Kohorst na Twitteru danas u šaljivom tonu.

Kohorst je, podsjetimo, rekao i da će navijati za Hrvatsku na posljednjoj utakmici Svjetskog prvenstva, u kojoj je Hrvatska na kraju pobijedila Rusiju. Njegov komentar tada je, kako se čini, zasmetao Rusima, koji su uzvratili tvitom.

– Hoće li SAD možda još platiti LNG, pomoći Agrokoru ili ukinuti vize za Hrvate? – odgovorili su iz ruskog veleposlanstva, no taj je tvit ubrzo uklonjen.

Robert Kohorst Robert Kohorst
1/10

Rusko veleposlanstvo u Hrvatskoj poslije je čestitalo vatrenima na pobjedi.

–Sada samo naprijed! Do finala! – poručili su.

Komentara 14

SX
sudbina x
10:50 09.07.2018.

Vučić naravno navija za Englesku...Takvi mali miševi uvijek se svrstavaju uz velike nacije jer se tako osjećaju jačima i velikima...Rusija je otpala pa slijedi prestrojavanje...Na kraju će navijati za Hrvatsku...Jamčim vam...Hahahaha...

DU
Deleted user
10:50 09.07.2018.

Ma navijaju i svi i u srbiji samo ne smiju javno reć

KU
kupatilo
10:41 09.07.2018.

Pa moraju ove dvi male zemljice navijat za Hrvatsku kad nemaju svoje u polufinalu i stoje tu cudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije