Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA ODNOSA
Povratak na članak

NATO i Moskva zveckaju nuklearnim oružjem. Rusi Njemačkoj: Sjetite se 1945.

Rusija je uputila Berlinu prosvjednu notu jer je njemačka ministrica govorila o mogućnosti odvraćanja Moskve nuklearnim oružjem. NATO sprema obranu od mogućeg ruskog napada, a Moskva na to bjesni.

Komentari 69

VL
????
08:42 27.10.2021.

Njemačka nekome prijeti? Uvjeren sam da bi danas HRZ s ovih par MIG-ova u raspadu u roku 24 sata ostvario zračnu nadmoć nad Luftwaffeom.

VL
SE
Serdar222
13:44 27.10.2021.

Pa gospodo cenzori čemu ovo, napišem post u kojemu nikoga i ništa ne vrijeđam, samo gole činjenice i na osnovu toga svoju kratku opservaciju temeljen na iznesenom. I opet se po tko zna koji put tekst mi se briše. Evo što sam napisao. Napoleon propao u Rusiji, Rusi došli u Pariz, ostali godinu dana (naziv bistro na to podsjeća) Njemačka razvijena u Rusiji, Rusi došli u Berlin, ostali 45 godina, jeli nešto krivo ili uvredljivog.Zključak:Ako Rusi dođu treći put ostaće zauvijek. U čemu je moj krimen? Prosvjetlite me.

VL
ZA
zagabria111
09:33 27.10.2021.

Nadajmo se da u tim tzv velesilama među političara ima više pametnih nego ovih drugih. Jer ovih drugih nesumnjivo ima u izobilju

VL
SD
sdragan
08:05 27.10.2021.

Treba biti realan i priznati da Nato konstantno provocira i prijeti na samim Ruskim granicama. Rusi kad zaturiraju tri tenka, i dovuku dva kamiona vojnika, odmah se cuje kmecanje nemaca, finaca, itd...kako ih je strah i slicno. Da Nato ima neku moc...Ne bi oni tako kmecali. Danasnju Nemacku, bi Rusi pregazili za dva dana... Prvi dan bi se razbezalo 30 miliona Turaka, YU gastarbajtera, Arapa, itd...Bila bi bezanija da bi gazili jedni druge Nadam se da do tog scenaria nece doci.

VL
Avatar Joja
Joja
07:39 27.10.2021.

Ha, neka se Rusi sjete 1941. Sta se tice 1945. Njemacka je imala istocni i zapadni front, usput....koliko je ono Rusa izginilo dok je doslo do Berlina?

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
06:58 27.10.2021.

Tada te `1945 je Njemacak dobro prosla,Rusi su im uzeli samo istocnu Njemacku,a kakvo raspolozenje i oruzje imaju Rusi,moglibi da uzmu i zapadnu i istocnu Njemacku,zato je svabama bolje da cute....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:15 27.10.2021.

Vidim Franjo bjesni amerikanci podbili isi i pobigli iz avganistana glavom bez obzira.Teska lakrdija svi im se smiju....Bit ce onako kako kaxe Sa ezna republika Rusija i savezna republika Bjelorusija.Tako se zovu sad te dvi suverene zemlje.Jer se pravi federacija izmedu te dvi zemlje a FranjoUkraina nikad necu stupit u Nato tvoj san pusti..Nitko nemoze i cjeli svjet nista ovoj mocnoj sili Rusiji samo kmecanje..Vidimo nema plina kuknjava u francuskoj vec zadivaju prozore da hladnoca ne ulaz takoder u Belgiji nesretni stari ljudi.. U Americi bjeda narod desetine mijuna ispod mosta u paketu ili satoru spavaju bjeda bjedna strava.I josih nalupase Avganistanski pastiri.

VL
Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
08:38 27.10.2021.

Da EU ima pameti, (a nema) onda bi se shvatila jednostavna istina, a to je kako je jedina "obećavajuća" budućnost EU u oslobađanju EU od Američkog jarma i u "otvaranju" prema Rusiji, koja posjeduje oko 70% svjetskih energetskih i rudnihih zaliha. Povezivanjem EU i Rusije potpuno bi nestale sve tenzije i sigurnosne i ekonomske prijetnje u Europi, a u takvoj poziciji, uz partnerske odnose EU i Rusije, "Euroazija" bi postala , novi i najmoćniji ekonomski, vojni i civilizacijske "centar" cijele planete. To i Englezi i Ameri (kao engleska kolonija) dobro znaju i zato čine i učiniti sve ,(pa ako treba izazvati i novi svjetski sukob), samo da ne bi došlo do približavanja EU i Rusije!

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
07:00 27.10.2021.

NATO uporno provocira i šalje trupe u bivše sovjetske republike, okružujući Rusiju. Rusija bi na to trebala gledati blagonaklono? Puna podrška Putinu.

VL
DU
Deleted user
11:12 27.10.2021.

Ma nista od toga Rusi malo bijesni i to je to. Bitno je u svemu tko ima koliko u novčaniku. Neće Rusi napadati Njemačku, vile oni BMW, Mercede i VW, tu je i plinovod sjeverni tok. Mogu Rusi i pipu zatvoriti ali su ostali onda bez eurića. Je istina da Rusija ima daleko veće oružane snage samo Njemačka tehnologija je daleko ispred njihove. To da Njemačka ne vodstvo u Bundeswehru nebi baš rekao, jednoatavno ih ne eksponiraju kao Rusi. Inače bez obzira na.omjer vojnih snaga Njemačka daleko više odvaja za obranu i nisu to brojke koje se svode "E sad moramo štedjeti" jednostavno to mogu iz svog proračuna.

VL
ŠĆ
šćtrlj
23:08 27.10.2021.

Rusija sama može izbrisati Ameriku s karte i tu je priči kraj. Rusija i Kina su stvorile savez koji ima sve potrebne čimbenike kako bi se Amerika gurnula u ropotarnicu povijesti. Amerikancima preostaje samo da cvile što i čine kroz svoje medije, ali to će biti sve tiše.

VL
DU
Deleted user
09:35 27.10.2021.

Smiješni su i jadni rusi. Ukrajina će biti u NATOu uskoro, past će i onaj monstrum u Bjelorusiji, pa će i Bjelorusija postati članica NATOa također. Putin je ocvali iskompleksirani ubojica, kriminalac i zločinac, mali diktatorčić, loša imitacija Staljina, poslije kojeg od rusije neće ostati ništa, sveo ih je ispod svake granice bijede. Zemlja devastirana i ruinirana totalno, cvjeta samo kriminal. Stvorio je tisuće tajkuna, i skupa s njima pokrao sav novac i ojadio Ruse i rusiju potpuno. Isti slučaj kao i u srbiji s vučićem. A njihova propaganda izmišlja bajke o moći, vojnoj, gospodarskoj, nikad većem standardu. Čemer

VL
VI
vidum
19:28 27.10.2021.

Ajmo malo objektivnosti. Kako je ono reagirala Amerika kad je Rusija instalirala svoje rakete na Kubi? Rusija nije okupirala Kubu, nego je tamo bila pozvana od kubanskih vlasti i naroda. Danas je Rusija doslovno okružena Amerikom, odnosno njezinim saveznicama, i sve to bi trebala mirno gledati?

VL
DU
Deleted user
08:31 27.10.2021.

Nažalost Njemačka je od 1945 okupirana zemlja koja nije suverena i nema svoje ja ni u vanjskoj ni u obrambenoj politici. Stavljaju neke nesposobne babe na položaj ministra obrane umjesto nekog kompetentnog generala. Jedna od tih je bila i Ursulaa koja je doslovce uništila ono malo vojske sto su imali - 70% aviona ne leti, samo jedna od 6 podmornica u "voznom stanju", fali 20 tisuća vojnika-specijalista, sve puno nekakvih beskorisnih cura u cilju dokazivanja jednakosti spolova. Za "kaznu" je ona zbunjena Ursula unaprijedjena i postavljena za predsjednicu EU. Zamijenila ju ova Kramp koja nije nista bolja... Ovakva Njemačka vojska bi imala ozbiljnih problema odbiti invaziju iz Luksemburga a kamo li da se potuče sa Rusima. Neka pazi ova babuskara sto izjavljuje jer Rusi imaju gomilu nuklearnog oružja a sumnjam da bi Amerikanci započeli nuklearni rat da zastite Njemačku, tj. - NATO je prevara.

VL
EL
elkabong71
08:35 27.10.2021.

Vjed' ot tajgi da britanskih morjei Krasnaja Armija vsjeh siljnjej .( ne pušta ćirilicu) :-D

VL
YE
yelloman
08:47 27.10.2021.

Rusija ne samo da prijeti nego i djeluje. Zauzima teritorije susjeda,ubija ljude po EU sa svojim GRU ubojicama,hakira drzavne institucije. Ruski duznosnici i propagaandisti vec su 100 puta prijetili nuklearkama od Kiselyova do Tolstoya.. ministar obrane Shoygu je rekao daa je imao srece raditi sa Milosevicem Karadzicem i Mladicem. Kremaljski kriminalci opet lazu glume zrtvu.

VL
DU
Deleted user
09:35 27.10.2021.

Smiješni su i jadni rusi. Ukrajina će biti u NATOu uskoro, past će i onaj monstrum u Bjelorusiji, pa će i Bjelorusija postati članica NATOa također. Putin je ocvali iskompleksirani ubojica, kriminalac i zločinac, mali diktatorčić, loša imitacija Staljina, poslije kojeg od rusije neće ostati ništa, sveo ih je ispod svake granice bijede. Zemlja devastirana i ruinirana totalno, cvjeta samo kriminal. Stvorio je tisuće tajkuna, i skupa s njima pokrao sav novac i ojadio Ruse i rusiju potpuno. Isti slučaj kao i u srbiji s vučićem. A njihova propaganda izmišlja bajke o moći, vojnoj, gospodarskoj, nikad većem standardu. Čemer

VL
DU
Deleted user
11:13 27.10.2021.

A JOOOOOOOJ, prestanite glupani!

VL
TA
tabula
17:52 27.10.2021.

Koliko se ja razumijem u medicinu, Rusi ne zveckaju, nego to radi NATO i na moje veliko iznenađenje, Njemačka. A VL mora tu upetljati i Rusiju radi "ravnoreže". Rusi moraju biti zli zbog naših strateških saveznika? To je isto kao i kad smo mi bili napadnuti, pa da netko kaže da i mi zveckamo oružjem. Licemjerno!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:35 27.10.2021.

Komodo Dragan tu sam nije trebalo cackat mecku...Ovaj sto pise da su svi pobigli od rusa nije tocno.Cjela srednja Azija opet se vraca pod okrilje Rusije i rusi prave vojne baze...Tako je Ukraina i Moldavija mislili.To jest Ukrainci rusili legalnu vlast a i postali u rangu africki zemalja...Gledam jucer tu na TV u Moskvi narod provalio u predstavnistvo firme plina.Traze plin smrzotina a nemogu platit.Takoder u Moldaviji eno dosa ministar molit da im daju plin.Narod se podiga traze premijerku pita di je plin jeli njoj toplo u kancelariji podigla se kuka i motika...Sad kme kme ima u Amera iz skrljaka ocete nezavisnost od ruskog plina.Kazu rusi nek nazovu...Bolje je ne cackat mecku stosu se kurcili...Da da samo nek dodu kod ruski granica onda rusi krivi..Doce Rusi na Kubu i Venecelu rekose....Sta kazu domaci Amerikanci ameri ce opet bizat ka iz Avganistana ovdje im se smiju.Ali rusi nadopunjuju jasu plin skoro tisucu i petsto eura po tisucu kubnom metru..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.