Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA ODNOSA

NATO i Moskva zveckaju nuklearnim oružjem. Rusi Njemačkoj: Sjetite se 1945.

Russian President Putin attends a news conference in Moscow
POOL
27.10.2021.
u 06:31

Rusija je uputila Berlinu prosvjednu notu jer je njemačka ministrica govorila o mogućnosti odvraćanja Moskve nuklearnim oružjem. NATO sprema obranu od mogućeg ruskog napada, a Moskva na to bjesni.

Komentara 69

VL
????
08:42 27.10.2021.

Njemačka nekome prijeti? Uvjeren sam da bi danas HRZ s ovih par MIG-ova u raspadu u roku 24 sata ostvario zračnu nadmoć nad Luftwaffeom.

ZA
zagabria111
09:33 27.10.2021.

Nadajmo se da u tim tzv velesilama među političara ima više pametnih nego ovih drugih. Jer ovih drugih nesumnjivo ima u izobilju

SE
Serdar222
13:44 27.10.2021.

Pa gospodo cenzori čemu ovo, napišem post u kojemu nikoga i ništa ne vrijeđam, samo gole činjenice i na osnovu toga svoju kratku opservaciju temeljen na iznesenom. I opet se po tko zna koji put tekst mi se briše. Evo što sam napisao. Napoleon propao u Rusiji, Rusi došli u Pariz, ostali godinu dana (naziv bistro na to podsjeća) Njemačka razvijena u Rusiji, Rusi došli u Berlin, ostali 45 godina, jeli nešto krivo ili uvredljivog.Zključak:Ako Rusi dođu treći put ostaće zauvijek. U čemu je moj krimen? Prosvjetlite me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?