Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF NASMIJAO GLEDATELJE

Natjecateljica Milijunaša slučajno otkrila 'tajnu' na showu: 'Ovo nisam smjela reći, jelda?'

iTv
12.09.2022.
u 23:34

Clarksona je njen odgovor također nasmijao, pa je i gledateljima na televiziji otkrio o čemu je riječ

Natjecateljica britanskog Milijunaša slučajno je u nedavnoj emisiji otkrila ''televizijsku tajnu'' i tako izazvala smijeh među svim gledateljima.

Naime, Maria King iz Accringtona sudjelovala je u emisiji koju trenutno vodi bivši voditelj Top Geara Jeremy Clarkson. U subotu navečer, natjecateljica je imala zajamčenih 4,000 funti i sva četiri džokera kada se u studiju začuo zvuk koji označava kraj snimanja. 

- Znate što to znači? - zapitao je Clarkson, a King mu je brzo odgovorila, prenosi Mirror.

- To znači da se moram ustati i presvući - kazala je natjecateljica, a brojni gledatelji u publici prasnuli su u smijeh. 

- Nisam to smjela reći, jelda? - dodala je King. 

Clarksona je njen odgovor također nasmijao, pa je i gledateljima na televiziji otkrio o čemu je riječ:

- To znači upravo to. Mi ćemo se vidjeti za oko sat vremena, no što se tiče gledatelja, vi večeras panično odlazite kući i onda dolazite idući tjedan. 

- Tako da ste u potpunosti u pravu, vi se morate ići presvući, a Maria će se vratiti idući put i vidjeti može li stići dalje od 4,000 funti - zaključio je Clarkson.

>> VIDEO Po čemu stranci raspoznaju Hrvatsku? ''Apsolutno nevjerojatna zemlja''

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije