Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI OVE NISU DOBRE

Nastavlja se priča s maskama za zagorske školarce: Stigle su nove, još su lošije

maske
Foto: Ni Zagorje malo
1/3
21.09.2020.
u 13:12

Premala mu je, jedva je iznad usana može rastegnuti. Smijali smo se, kaj ćemo. Probali smo tu masku staviti na lice bratu koji ima četiri godine, i njemu je premala, pričaju roditelji

Priča sa zaštitnim maskama za učenike u Krapinsko-zagorskoj županiji dobila je svoj nastavak, ali ne onakav kakvom su se svi nadali.

Djeca su, naime, početkom školske godine dobila maske koja su bile prevelike, a za nabavu je županija potrošila gotovo 200.000 kuna. Nakon što su se roditelji žalili, župan Željko Kolar obećao je da će djeci stići nove maske.

Sada su i stigle, no osim što su jednokratne, premale su.

Foto: Ni Zagorje malo

 

– Donijeli su doma maske koje su opet neupotrebljive. Em su jednokratne, em su toliko male da je dijete ne može ni jednom upotrijebiti jer su premale, ne mogu se ni povući iznad nosa – ispričao je jedan roditelj za portal Ni Zagorje malo.

– I moje je dijete donijelo doma jednokratnu masku. Premala mu je, jedva je iznad usana može rastegnuti. Smijali smo se, kaj ćemo. Probali smo tu masku staviti na lice bratu koji ima četiri godine, i njemu je premala – ispričao je drugi roditelj.

 

Komentara 1

ČE
Čedolovac
14:50 21.09.2020.

I? jel nije vrijeme da se šefu nabave uruci zahvala za dosadašnji rad i i noga u guuzicu.. A bilo bi pametno da se provjere fakture nabave za zadnjih 5g doticne strucne osobe.. Ako je još zakon da se cuvaju 5g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije