Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve prijavio policiji

Nasjeo na prijevaru: Uplatio gotovo 20.000 kuna lažnoj grupi za trgovanje dionicama

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
09.03.2021.
u 13:33

Nakon što je uplatio novac, izbrisana je e-mail adresa osobe s kojom je kontaktirao te više mogao ostvariti daljnju komunikaciju

Muškarac (68) s područja Splitsko-dalmatinske županije uplatio iznos od gotovo 20 tisuća kuna u protuvrijednosti u eurima na račun primatelja koji mu se više nije javio. 

Novac je iz poslovnice banke uplatio navodnom zastupništvu grupe za trgovanje dionicama putem interneta. Nedugo potom, izbrisana je e-mail adresa osobe s kojom je kontaktirao te više mogao ostvariti daljnju komunikaciju, priopćila je policija kojoj je muškarac prijavio slučaj prijevare.  

- Oštećeni je saznao kako su stranice za trgovanje dionicama te grupe lažne kao i burzovni podaci o kretanju dionica te je prijavio prijevaru, poručila je PU splitsko-dalmatinska. 

Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje u vezi kaznenog djela Računalne prijevare.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:37 09.03.2021.

Ako je novac metnuo uz Boga I domoljublje kao svoj na svome može biti ponosan da ima Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije