Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKSIKO

Narkobande poubijale ovisnike koji se liječe

narko
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
12.06.2010.
u 15:01

U Chihuahui, glavnom gradu istoimene savezne države, više od 30 naoružanih muškaraca provalilo je u centar u kojem se liječe ovisnici o drogi. Ubili su 19 ljudi, a četvero ranili

Članovi narkobandi unijeli su strah u kosti stanovnicima dvaju gradova na sjeveru Meksika, gdje su u četvrtak i petak ubili 39 osoba, prenosi Sarajevo-x-com.
 
U Chihuahui, glavnom gradu istoimene savezne države, više od 30 naoružanih muškaraca provalilo je u centar u kojem se liječe ovisnici o drogi. Ubili su 19 ljudi, a četvero ranili.
Ključne riječi

Komentara 8

AJ
Ajduk
21:39 12.06.2010.

A sta se cudimo - pa pogledajte scenu kod nas u Srbiji i u Hrvatskoj!Novci su u rukama Kriminalaca i \" Uglednih\" privrednika! Privatizacija se obavlja Prljavim novcem a droga je toliko jeftina da ne poverujes? Evo sta nam jee doneo raspad eks Yu. Krimosima nikad bolje a radnici postali sirotinja . Bojim se da buduce vreme niceg dobrog ne donosi.

PL
Pleonazam
13:41 13.06.2010.

Proglasiti ovu vijest dobrom je jednako kao i učiniti takvo nedjelo. Ljudi koji su odlučili potražiti pomoć i promijeniti svoj život ubijeni su radi širenja straha a i njihovih saznanja. Poruka glasi tko god se ode liječiti završiti će ovako jer takvi puno počnu pričati pa stvaraju ugrozu dilerima. S druge strane postoji jedna mržnja prema dilerskoj klijenteli koja je naravno pasurdna jer su ih upravo ovisnici učinili bogatima, svejedno ipak ih smatraju smećem koje treba ukloniti ako se krenu liječiti.

UK
Ugo Kajvez
19:43 12.06.2010.

Prvi susjed SAD-a, ... što se moglo drugo i očekivati ............. svi su kauboji i previše love je u igri s obje strane TexMex border .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije