Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U POŽEGI

Napravio kaos na križanju: Vozio pijan, udario u auto i ozlijedio četvero djece

Screenshot/Google Maps
18.03.2024.
u 10:12

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene osobe starosti 11, 15, 16 i 18 godina te dvoje 39-godišnjaka kao i 29-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja

Sedam osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 22.15 sati u Požegi. Do nesreće je došlo na križanju ulica Pavla Radića, Primorske i Zrinske kada je pijani 29-godišnji vozač oduzeo prednost prolaska drugom automobilu u kojeg je udario.

- U nedjelju 17. ožujka 2024. oko 22.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Pavla Radića, Primorske i Zrinske, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,89 promila upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska  te prednjim dijelom vozila udario u desni bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 39-godišnjak. Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila kojim je upravljao 39-godišnjak na nogostup i udara u obiteljsku kuću.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene osobe starosti 11, 15, 16 i 18 godina te dvoje 39-godišnjaka kao i 29-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 39-godišnjeg vozača također slijedi prekršajni nalog jer je upravljao vozilom kojemu je isteklo važenje vozačke dozvole te za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, a 39-godišnjoj putnici je uručen prekršajni nalog zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa - javlja PU požeško-slavonska.

VEZANI ČLANCI

Komentara 2

AG
AgramerskiPurger
12:17 18.03.2024.

S obzirom da nema ni inicijala znači da taj nema veze sa HDZ-om !

KI
kingtom
11:33 18.03.2024.

Trebali bi uvesti u zakon trajno oduzimanje vozačke ako si više od 0.5 i prouzročio si prometnu nezgodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije