Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U D. RESI

Napao policajca prilikom uhićenja zbog uzgoja marihuane i dilanja

policajac predstavljanje projekta e-policija i projekta u kojem policajci nose kamere
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.08.2016.
u 16:32

Policija je pronašla 77 stabljika nalik na konoplju tipa marihuana, 93,5 grama zelene biljne materije nalik na drogu cannabis marihuana te veću količinu opreme i sredstava za proizvodnju droge

Prilikom uhićenja zbog uzgoja marihuane i prometa drogama, 38-godišnjak iz Duge Rese napao je i lakše ozlijedio policajca, te je prijavljen i za kazneno djelo napada na službenu osobu, izvijestio je u ponedjeljak karlovački Centar 192.

U pretresu kuće u Dugoj Resi, obavljenom po nalogu karlovačkog Županijskog suda, policija je pronašla "77 stabljika nalik na konoplju tipa marihuana, 93,5 grama zelene biljne materije nalik na drogu cannabis marihuana te veću količinu opreme i sredstava za proizvodnju droge", navodi se u priopćenju.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama uhićen je 38-godišnjak koji koristi tu kuću i pomoćne prostorije, pri čemu je pružao otpor, te napao i lakše ozlijedio jednog policajca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 38-godišnjak je tako uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama prijavljen i za kazneno djelo napada na službenu osobu.

>> S drogom u gaćama došao na razgovor pa napao policajca

Komentara 4

OB
ObrenM
20:48 08.08.2016.

Sto dileri i narkomani nisu skloni uciniti?

MA
MarMara
18:07 08.08.2016.

jeli napadnuti policajac ovaj sa fotografije?

YI
yoca iz amsterdama
09:36 09.08.2016.

Čemu slika ovog debelog milicionera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije