Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE INFORMACIJE

'Napad u Tajlandu vjerojatno nije djelo međunarodne terorističke skupine'

Tajland
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.08.2015.
u 08:21

U napadu na hinduistički hram u Bangkoku u ponedjeljak poginulo je 20 ljudi

Bombaški napad u Tajlandu vjerojatno nije djelo međunarodne terorističke skupine, objavila je tajlandska vlada, prenosi BBC. Pukovnik Winthai Suvaree, glasnogovornik vladajuće vojne hunte, rekao je da to početni zaključak istražitelja.

U napadu na hinduistički hram u Bangkoku u ponedjeljak poginulo je 20 ljudi, a policija kaže da je najmanje desetero ljudi uhićeno pod sumnjom za umiješanost u napad. Nadzorne kamere snimile su jednog neidentificiranog muškarca i za njim je izdan nalog za uhićenje. Za informaciju koja bi mogla dovesti do uhićenja glavnog osumnjičenika ponuđena je nagrada od jednog milijuna bahta (oko 190.000 kuna). Međutim, postoje indikacije da je muškarac odvezen do zračne luke i da je možda pobjegao.

>> Tajlandska policija objavila snimku osumnjičenog za bombaški napad

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
04:54 21.08.2015.

To je obavjest za "javnost" a istinu su vjerojatno zadrzali za sebe. Samo kada sa pola godine - godinu procitamo o povecanom broju izvrsenja smrtnih kazni za "krijumcarenje narkotika" ne moramo se cuditi ako ti krijumcari nece imati tipicna imena i porijeklo uobicajenih krijumcara a pogubljenja se obave na brzinu bez previse odugovlacenja. Strane zemlje se isto nece buniti kao obicno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije