Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Napad nakon intervencije: Šakama izudarao liječnika i srušio ga na pod

Hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
09.05.2019.
u 09:07

Liječnik je stao u obranu svoga kolege iz tima hitne medicinske pomoći nakon što ih je navodno napadač optužio da su kolima zauzeli cijeli prostor ispred pekare

Nakon povratka s liječničke intervencije djelatnici hitne medicinske pomoći u nedjelju ujutro zaustavili su se ispred pekare u jednom zadarskom kvartu nakon čega ih je nepoznata osoba verbalno počela napadati i prijetiti, a naposljetku je 29-godišnji liječnik i fizički napadnut.

Potvrdu za ovaj događaj, u kojem je šakama i otvorenim dlanom udaran 29-godišnji liječnik, potvrdili su nam iz zadarske policije. Ističu kako je u tijeku potraga za napadačem na liječnika koji je zapravo stao u obranu svoga kolege iz tima hitne medicinske pomoći nakon što ih je navodno napadač optužio da su kolima zauzeli cijeli prostor ispred pekare.

Navodno je bilo više udaraca te je liječnik navodno pao i na pod i zadobio lakše tjelesne ozljede nakon čega je, kako se neslužbeno doznaje, zatražio bolovanje. 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
09:33 09.05.2019.

Svaki dan Zadar. Ali doslovno! Jel ima tamo policija?

DU
Deleted user
09:34 09.05.2019.

No, fino... zna se tko drži pekarne.... Ali, kada sam posljednji puta komentirao nešto slično i napisao da je nasilnik i terorist ten- kre, dobio sam tjedan dana crnila.... Tako ću sada samo napisati da nam je to dala demokracija, i pas Otto je važniji od čovjeka- bolesnika, ili liječnika koji ga je došao spasiti.....

AO
ante.oreskovic75
10:42 09.05.2019.

Ako u zatvoru nema dovoljno mjesta za nasilnike zašto ne koristite sveze u zoološkom vrtu?Tako bi ljudi vidjeli tko su ti likovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije