Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena u krvi

Pacijentica preminula nakon napada cimerice: 'Udarila ju je u glavu jer je glasno hrkala'

Pacijentica preminula nakon napada cimerice: 'Udarila ju je u glavu jer je glasno hrkala'
Foto: Wochit
1/3
02.05.2019.
u 12:27

Drugi pacijenti rekli su da je napadačicu iritiralo žrtvino hrkanje, a obitelj vjeruje da je to bio motiv za napad.

Majka petero djece preminula je u bolnici u Velikoj Britaniji nešto manje od dva tjedna nakon što ju je druga pacijentica udarila u glavu dok je spavala, a njezina obitelj smatra da je razlog bio glasno hrkanje žrtve.

Eileen Bunting (64) napadnuta je oko 3.45 sati 22. ožujka u bolnici u Hullu, gdje se oporavljala nakon ugradnje stenta. Njezin sin Mark Bunting kaže da su medicinske sestre zatekle napadačicu kako stoji iznad žrtve, s kojom je dijelila sobu, držeći u ruci šalicu kojom ju je udarila u glavu, dok je njegova majka bila u krvi. Eileen Bunting nakon napada je imala 14 šavova. Službeni uzrok smrti je otkazivanje bubrega, no obitelj je uvjerena kako se Eileen dobro oporavljala prije napada.

Pogledajte video o ovom slučaju i izjave sinova:

Drugi pacijenti rekli su da je napadačicu iritiralo žrtvino hrkanje, a obitelj vjeruje da je to bio motiv za napad. 

- Te noći popila je tabletu za spavanje te je napadnuta. Znam da je to zbog hrkanja. Znam da je to razlog - rekao je žrtvin suprug Phillip, koji je s njom bio u braku 47 godina. Nekoliko dana nakon napada obitelji je rečeno kako Eileen ima još samo nekoliko dana života.

Sin Mark kaže da je napadačica planirala napad te da je čak dekom zavezala vrata.

Zaklada koja vodi bolnicu izrazila je sućut te poručila da je njihovo osoblje pratilo sve procedure u toj situaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije