Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepozvani gosti

Napadači otvorili paljbu na dječjem rođendanu. Ubili jednu, ranili 7 osoba!

lovačka puška
Foto: ilustracija
12.05.2014.
u 18:38

Napad se dogodilo jučer popodne u parku Peregrine u Sacramentu gdje je 30 djece i 20 odraslih osoba sudjelovalo u slavlju

Jedna osoba ubijena je, a šest ih je ozlijeđeno u oružanom sukobu koji se dogodio tijekom rođendanskog slavlja jednogodišnjeg djeteta. Nekoliko naoružanih osoba došlo je jučer popodne u park Peregrine u Sacramentu gdje je 30 djece i 20 odraslih osoba sudjelovalo u slavlju, javlja LA Times.

Počeli su pucati po uzvanicima, a neki od njih izvukli su svoje oružje i uzvratili. U unakrsnoj vatri život je izgubio muškarac u 20-im godina, a među ozlijeđenima je i sedmogodišnja djevojčica. Policajac Michele Gigante kazao je da su ozlijeđeni izvan životne opasnosti te da je najvjerojatnije riječ o sukobu bandi. Potraga za počiniteljima je u tijeku.

>>Pucnjava u bolnici u Ohiu, jedna osoba ozlijeđena

Komentara 3

Avatar superhik74
superhik74
20:01 12.05.2014.

Dobro su prosli, na slijedeci rodjendan dolaze u tenkovima. Glavno da mi preuzimamo njihove "vrijednosti".

Avatar tajar
tajar
18:53 12.05.2014.

Došli su proslaviti djetetov prvi rodjendan, "srećom", naoružani di zuba! Kako će se tek naoružati za proslavu slijedećeg rodjendana!

GO
goapsi
16:29 13.05.2014.

amerika je debilska drzava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije