Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačene prijave

Nakon USKOK-ove objave o aferi Hotmail, oglasila se i Martina Dalić

Martina Dalić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
18.06.2018.
u 18:34

Potpuno sam sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje  istine dostižno i ostvarivo, neovisno o tome koliko to bio mukotrpan  i dugotrajan proces", istaknula je Dalić

Bivša ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić ustvrdila je nakon što je Uskok odbacio kaznene prijave Živog zida i Slobodne Hrvatske u aferi Hotmail kako je "potpuno sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje  istine dostižno i ostvarivo".  

"Potpuno sam sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje  istine dostižno i ostvarivo, neovisno o tome koliko to bio mukotrpan  i dugotrajan proces", istaknula je Dalić u reagiranju poslanom Hini u ponedjeljak poslijepodne.

Uskok je ranije izvijestio da je odbacio kaznene prijave protiv nje, ali i premijera Andreja Plenkovića, bivšeg Vladinog izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljaka te ministra financija Zdravka Marića u aferi Hotmail.

Riječ je o prijavama koje su, zbog sumnje u trgovinu utjecajem i zloporabe povlaštenih informacija, podnijele stranke Živi zid i Slobodna Hrvatska, a tužiteljstvo je utvrdilo da "nisu ostvarena obilježja prijavljenih kaznenih djela".

Komentara 34

Avatar southman
southman
19:18 18.06.2018.

Ode ona sad u HNB !

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
21:38 18.06.2018.

Tko jos vjeruje Zivom Zidu i drugovima, mozda njihova "familija djelomicno!

PR
prajdali100
19:09 18.06.2018.

I što sad ? Medijski linč je uspio.Kako će se u ogledalo pogledati " novinari" Indexa, Bero, Maras, Bauk, Petrov, Sinčić, Pernar, Beljak.......a budimo iskreni u blato je bačena jedna veoma sposobna žena !!! P.S. a sad udrite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije