Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi obračun u Slavonskom Brodu

Nakon prepirke pred trgovinom nožem ranio muškarca, ide u istražni zatvor

Evakuiran zagrebački Avenue Mall zbog još jedne dojave o eksplozivnoj napravi
Foto: Fran Rubil/PIXSELL
1/2
11.07.2022.
u 14:15

Policija je očevidom utvrdila da su dvojica muškaraca zbog ranijih nesuglasica, bez posebnog povoda došli u verbalni i tjelesni sukob

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio je mjeru jednomjesečnog istražnog zatvora 56-godišnjem muškarcu koji je u petak, 8. srpnja oko 9.20 sati nožem ranio drugog 56-godišnjaka.

Do krvavog je obračuna, podsjetimo, došlo ispred jednog trgovačkog centra u Slavonskom Brodu.

Policija je očevidom utvrdila da su dvojica muškaraca zbog ranijih nesuglasica, bez posebnog povoda došli u verbalni i tjelesni sukob. 

Prvi 56-godišnjak aktivirao je sprej s nadražujućom tvari prema drugom 56-godišnjaku, koji je prvoga ozlijedio preklopnim nožem. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć te je prevezen i zadržan u bolnici na daljnjem liječenju.

Drugi muškarac se dao u bijeg, no policija ga je ubrzo pronašla i uhitila. Osumnjičen je za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, te je predan u zatvor u Požegi. 

>> VIDEO Buktinja u Splitu: Izgorjela četiri motora u središtu grada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije