Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA PRERASLA U SUKOB

Policija objavila detalje krvavog sukoba ispred trgovačkog centra u Slavonskom Brodu

Franjo Lepan/24 sata
08.07.2022.
u 15:11

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika koji će po dovršetku dostaviti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Iz policije su izvijestili o detaljima današnjeg sukoba dvojice muškaraca pred trgovačkim centrom u Slavonskom Brodu.

Podsjetimo, u 9.26 sati u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o sukobu dvije muške osobe (obojica rođeni 1966. godine). 

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave, te su utvrdili da su dvojica 56-godišnjaka zbog ranijih nesuglasica, bez posebnog povoda došli u verbalni i tjelesni sukob. 

Potom je prvi 56-godišnjak aktivirao sprej s nadražujućom tvari prema drugom 56-godišnjaku, koji je prvoga ozlijedio preklopnim nožem. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć te je prevezen i zadržan u bolnici na daljnjem liječenju. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

- Drugi 56-godišnjak se dao u bijeg, no policijski službenici su ga odmah pronašli u blizini trgovačkog centra i doveli u policijsku postaju. Nad istim je u tijeku kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda - navodi se u priopćenju.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika koji će po dovršetku dostaviti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

>> VIDEO Dramatične scene u Kopenhagenu: Zrakoplov se zapalio prije ukrcavanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije