Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paše li mu?

VIDEO: Nakon prekrivača od Berlusconija, pogledajte novi Putinov rođendanski poklon

Foto: Reuters
1/4
12.10.2017.
u 08:45

Ovog puta je Putin poklon dobio od svog kolege iz Turkmenistana Gurbangulyja Berdimuhamedowa.

Vladimir Putin proslavio je 65. rođendan i u javnosti ovih dana vrte se slike i snimke darivanja i raznovrsnih darova koje je ruski čelnik dobio na poklon.

Nakon što mu je prijatelj Silvio Berlusconi poklonio navlaku za poplun s izvezenim motivom novinske fotografije upravo njih dvojice, jučer je osvanuo video još jednog neobičnog poklona.

Ovog puta je Putin poklon dobio od svog kolege iz Turkmenistana Gurbangulyja Berdimuhamedowa.

Naime, on je ruskom predsjedniku, koji je u javnosti inače doživljavan kao autokratski vođa kojem se malo tko želi zamjeriti, poklonio nešto što ga ja uspjelo raznježiti.

Berdimuhamedow je Putinu poklonio štene srednjoazijskog ovčara, a Rus je ostao oduševljen te je psića i poljubio.

Ovo nije prvi pas kojeg je Vladimir Putin dobio na poklon jer je ranije dobio bugarskog ovčara od premijera Bugarske Bojka Borisova i Akitu nazvanu Jume od jednog japanskog službenika.

Komentara 5

Avatar superhik74
superhik74
14:32 12.10.2017.

Niste nam rekli koje je gacice nosio i kakve je carape imao na rodjendan. Pa kako cemo moci veceras spavati ako nam to ne priopcite ? Zar ne znate da svi kompletan dan samo mislimo o tome gdje je Putin, sto jede, koje cipele nosi itd.

KR
Krotila
11:47 12.10.2017.

i Hrvatska treba jednog Putina,da se dovede red u državi

WI
wittmann
21:30 12.10.2017.

i treba da dobije poklon, jer daruje svom normalnom svijetu sigurnost i slobodu , a ja mu zelim mnogo zdravlja i dug zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije