Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavio rođendan

Putin i Berlusconi zajedno u krevetu: Neobičnim poklonom iznenadio ruskog čelnika

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
10.10.2017.
u 11:29

Vladmiri Putin proslavio je 65. rođendan, a njegov prijatelj Silvio Berlusconi poklonio mu je navlaku za poplun s izvezenim motivom novinske fotografije dvojice čelnika

Ruskome predsjedniku Vladimiru Putinu zacijelo nije lako odabrati rođendanski poklon koji će ga obradovati, no bivši talijanski premijer i veliki Putinov prijatelj Silvio Berlusconi jamačno ga je ugodno iznenadio unikatnom navlakom za poplun s izvezenim motivom novinske fotografije dvojice čelnika na kojoj se srdačno rukuju.

Berlusconi je u Soči doputovao još u subotu kako bi Putinu uručio poseban poklon te s njim i njegovom obitelji te bliskim prijateljima proslavio 65. rođendan, piše Tass.

U pozadini unikatne navlake prikazane su najveće turističke atrakcije Italije i Rusije, bazilika svetog Vasilija Blaženog i rimskog Koloseja. Corriere della Sera u nedjelju je napisao da je za izradu unikatne navlake trebalo oko šest sati.

Glasnogovornik Kremlja je na pitanje novinara kako je ruski predsjednik reagirao na poklon, odgovorio da mu nije poznato.

Vladimir Putin
1/12

Putin i Berlusconi godinama njeguju blisko prijateljstvo. Prvi su se put susreli na summitu G8 2001. u Ženevi te se otad često sastaju na raznim službenim događanjima na kojima redovito iskazuju veliko poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali se i osobno dobro slažu.

Navodno je Berlusconijev tematski poklon odgovor na onaj Putinov od prije deset godina. Riječ je o bračnoj postelji na kojoj je bivši talijanski premijer navodno spavao s Patriziom D'Addario, prostitutkom koja je napisala knjigu "Prava istina najpoznatije escort dame na svijetu" u kojoj spominje i Berlusconija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije