Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH POLICIJE

VIDEO Najveća zapljena amfetamina u Hrvatskoj do sada: Pronađeno čak 35 kg droge

Foto: MUP
1/3
26.05.2021.
u 11:35

Ovo je do sada najveća zapljena ove vrste droge na području Republike Hrvatske i nastavak pozitivnog trenda i izvrsnih rezultata PU splitsko-dalmatinske kad je u pitanju suzbijanje kriminalitet droga, navodi policija.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, navodi se u priopćenju PU splitsko-dalmatinske. 

Jučer je na temelju naloga suda izvršena pretraga stana kojim se koristi 30-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 35 PVC paketa amfetamina koji su bili teži od 35 kilograma, 617 grama droge marihuane, dvanaest stabljika droge marihuane i oprema za uzgoj marihuane.


Uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 30-godišnjak je danas predan pritvorskom nadzorniku.

Ovo je do sada najveća zapljena ove vrste droge na području Republike Hrvatske i nastavak pozitivnog trenda i izvrsnih rezultata PU splitsko-dalmatinske kad je u pitanju suzbijanje zloporabe droga, navodi policija. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:35 26.05.2021.

marihuana je droga, a normabel je tableta.

ID
ivo.dzinic
13:37 26.05.2021.

Vijest bi bila da su tog usranog dilera streljali a to što su mu zapljenili je tek djelić narkotika koji kolaju. Osudit će ga i odslužit će najviše šest mjeseci a onda evo ga sa novom robom. Svakog tko kod sebe ima bilo koju količinu droge pogotovo ako ju preprodaje treba streljati i to javno na trgu ili ponovo uvesti vješanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije