Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Najmanje 30 rudara ostalo je zatrpano u kolumbijskom rudniku

kolumbija rudnik
afp/pixsell
26.01.2011.
u 14:41

U rudniku pokraj grada Sardinata odjeknula je eksplozija. Osam je rudara spašeno.

Najmanje 30 rudara ostalo je zatrpano pod zemljom nakon eksplozije u kolumbijskom rudniku nedaleko od grada Sardinata na sjeveroistoku zemlje, prenosi BBC.

Yamile Rangel, gradonačelnica Sardinata, izjavila je lokalnim medijima kako je osam ozlijeđenih rudara spašeno.

U lipnju prošle godine u nesreći u rudniku kod kolumbijskog grada  Amaga ostalo je zatrpano 50 rudara. To je bila jedna od najvećih rudarskih nesreća u toj zemlji. 

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:37 26.01.2011.

pored sve tehnologije koju covjek posjeduje... i znanja koje ima, neke stvari se jos uvijek rade onako kako su se radile prije sto godina... tragedija...

DU
Deleted user
20:08 26.01.2011.

Ljudi te struke imaju svoj pozdrav (meni osobno ga je uvijek lijepo vidjeti, pa bio to tek i u pisanom obliku, na službenim dopisima). Nije \'zalud baš takav pozdrav..u baš toj struci. Ovo je velika tragedija, a ja pozdravljam svesve rudare, diljem svijeta, i sve dečke koji rade srodne poslove..raštrkani po bijelome svijetu. Sretno!

LE
leptirica11
20:53 26.01.2011.

@primjedbo i @5533...dragi prijatelji-gle nas tu skupa smo opet!..za divno čudo sami smo ovdje...još ih nema...ali noć tek počinje...samo da i ovu žalosnu temu ne pretvore u svoj privatni cirkus... sve što ste I OVDJE rekli vas dvoje potpisujem... Kad ovako što čujem iako izdaleka...teško mi je...jer se stavljam u položaj te obitelji,koju su jadni nastojali,samo prehraniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije