Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Najgore će biti završe li MORH i Brodosplit na sudu, a brodovi se ne dovrše

30.08.2022. u 10:28

Debeljak nema novca za dovršetak četiri broda, kaže da je on njihov vlasnik, a MORH tvrdi da su njegovi. Je li moguća nagodba pa da "partneri" više nikada ne čuju jedan za drugoga?

Komentara 12

DU
Deleted user
11:51 30.08.2022.

Ovoj državi se j..be za ratnu mornaricu i "hrvatski Jadran". Bude nas čuvao NATO kako smo zorno vidjeli na primjeru ukrajinskog drona što je umalo pao na studentski dom i moguće pobio ko zna koliko ljudi.Ugasili su Hrvatine veliki pomorci, podmorničarstvo ,ne mogu izgraditi pošten ratni brod več 20 i nešto godina, ne obnavljaju raketno naoružanje, mobilne obalne lansere, uništili su BI , Kraljevicu..eno sad je došao kraj i Bridosplitu.Ne mogu 8 godina izgraditi pišljivih 5 patrolaca za obalnu stražu! Katastrofa od države i naroda!

KI
kiselovrhnje
11:27 30.08.2022.

Kakva sramota od drzave i brodogradnje, pa ne mogu sacicu ophodnih brodova dovrsiti kao da rade nosac aviona, a po medijima se prikazivale makete korvete. Da nasi krenu sa projektom korvete u Hrvatskoj nebi se dovrsila za 30 godina, ako i tad.

ST
stefj
12:33 30.08.2022.

Uvijek je problem s medijima da ne istraže priču do kraja. Mi zapravo ne znamo da li je gradnja brodova stala jer Hrvatska nije platila dogovoreni dio do sada, jer je banka prestala kreditirati brodogradilište ili neki treći razlog... Inače, ako je i bio problem s naglim rastom cijena materijala, sada su se cijene vratile na one prije (osim energije), no to je stvar koja bi se morala moći riješiti s državom. Očito tu ima problema s obje strane, a čini se da niti brodogradilište nije riješilo probleme koje vuče zadnjih 40 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije