Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matica Hrvatska

Nagrađeni najbolji maturalni radovi brodskih maturanata

Slavonski Brod maturanti (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
04.07.2013.
u 23:34

Na natječaj je ove godine bilo prijavljeno 28 učenika iz 3 srednje škole s ukupno 27 maturalnih i završnih radova i to iz Ekonomsko-birotehničke, Industrijsko-obrtničke i srednje Poljoprivredne škole Matija Antun Reljković.

U dvorani županijske Gospodarske komore upriličena jubilarna 20. svečanost dodjela nagrada Ogranka Matice hrvatske Slavonski Brod za najbolje maturalne i završne radove u školskoj godini 2012./2013.

Na natječaj je ove godine bilo prijavljeno 28 učenika iz 3 slavonskobrodske srednje škole s ukupno 27 maturalnih i završnih radova i to iz Ekonomsko-birotehničke, Industrijsko-obrtničke i srednje Poljoprivredne škole Matija Antun Reljković. Predstavnici Matice hrvatske , Grada Slavonskog Broda i Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Slavonski Brod večeras su nagradili i pohvalili 21 maturanata, a mentorima, školama i recenzentima su uručena posebna priznanja i zahvale. Šest maturanata Poljoprivredne škole Matija Antun Reljković nagrade su dobili za odlično obrađene maturalne teme iz područja povrćarstva, ratarstva, šumarstva i repromaterijala u poljoprivredi.

Maturanti Ekonomsko-birotehničke škole nagrađeni su za osam radova i to iz područja poduzetništva, statistike, tehnologije s ekologijom, organizacije poslovanja poduzeća, ugostiteljstva, a maturanti Industrijsko - obrtničke škole za ukupno četrnaest radova na temu iz automehatronike i elektromehanike, tehničkog crtanja, plinoinstalacije, instalacije grijanja i klimatizacije, autolimarije, obrađivanja na numerički upravljanim alatnim strojevima i fotografije. Nagrađeni i pohvaljeni brodski maturanti su: Luka Ivanišević, Mario Marković, Ivan Vuleta, Vinko Lacković, Zvonko Perić, Jakov Cikojević, Marina Glavić, Valentina Kokavec, Ivana Fićković, Ana Margetić, Elizabeta Bošnjak, Josipa Maslać, Antonio Jerković, Ivan Babić, Miro Lucić, Petar Ravlić, Gabrijel Horvačanović, Tomislav Buković, Vjekoslav Lučić, Marko Vlk i Ivan Zubak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije