Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPICENTAR U SLOVENIJI

Na širem području Rijeke osjetili potres: 'Trajao je 10 sekundi, tresla su se stakla'

EMSC
31.08.2022.
u 13:18

EMSC javlja da je epicentar potresa bio u Sloveniji, 20-ak kilometara od Rijeke, odnosno 15 kilometara od Ilirske Bistrice u Sloveniji.

Hrvatska seizmološka služba zabilježila je potres kod Rijeke. Magnituda potresa bila je 2,9 prema Richteru. 

EMSC pak javlja da je epicentar potresa bio u Sloveniji, 20-ak kilometara od Rijeke, odnosno 15 kilometara od Ilirske Bistrice u Sloveniji. 

'Djelovalo je kao dugotrajna, iznimno glasna grmljavina, sigurno do 10 sekundi, tresla se stakla.', '10 sekundi treslo dosta dobro na Viškovu', 'Trajalo je oko 5 sekundi, dosta dugo podrhtavanje kao grmljavina iz dubine', neka su od svjedočanstava iz okolice Rijeke. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:11 31.08.2022.

I u koliko sati se to osjetilo???

JA
Jasno
21:13 31.08.2022.

jači članak...jadan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije