Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJAO NEKOLIKO SEKUNDI

Potres magnitude 3,2 po Richteru pogodio BiH: Osjetio se u Hrvatskoj i Crnoj Gori

Foto: EMSC
1/2
28.08.2022.
u 21:42

Kako je izvijestio Europski mediteranski seizmološki centar (EMSC), epicentar potresa bio je nedaleko Bileće u istočnoj Hercegovini

Potres umjerene jakosti od 3,2 stupnja Richtera pogodio je u 18,50 sati područje Hercegovine, a osjetio se i u južnom dijelu Hrvatske i Crne Gore. 

Kako je izvijestio Europski mediteranski seizmološki centar (EMSC), epicentar potresa bio je nedaleko Bileće u istočnoj Hercegovini.

Na Twitter nalogu EMSC-a komentare su objavili i stanovnici Mostara, Stoca, Dubrovnika, te susjednih općina u Crnoj Gori koji su također osjetili podrhtavanje tla.

Oni su naveli kako je potres trajao nekoliko sekundi. 

Potres je bio na dubini od jednoga kilometra. Nema podataka o posljedicama tog podrhtavanja tla. 

>> VIDEO U centru Siska se urušila zgrada oštećena u potresu, nema ozlijeđenih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije