Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrdili identitet

Na sina pravoslavnog svećenika nasrnula dvojica Osječana

vukovar (1)
Branimir Bradarić/VLM
18.02.2013.
u 11:40

U spomenutom sukobu ozlijeđen je Milan Lukić (21), sin pravoslavnog svećenika iz Borova, koji je poslije zatražio i liječničku pomoć u bolnici

VUKOVAR – Policija je utvrdila identitet dvije do sada nepoznate osobe koje su sudjelovale u verbalnom, a potom i fizičkom sukobu u Borovu koji se dogodio 2. veljače nakon održanog prosvjednog skupa "Ne ćirilici u Vukovaru". Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske županije, rekao je da je riječ o dvije mlađe punoljetne osobe s područja Osijeka.

– O događaju je sačinjeno posebno izvješće koje je proslijeđeno nadležnom državnom odvjetništvu koje ima daljnju nadležnost nad cijelim slučajem. Državno odvjetništvo treba utvrditi kvalifikaciju djela i na osnovi toga poduzeti ostale radnje – rekao je Džigumović.

U spomenutom sukobu ozlijeđen je Milan Lukić (21), sin pravoslavnog svećenika iz Borova, koji je poslije zatražio i liječničku pomoć u bolnici. Prema informacijama od toga dana fizičkom sukobu prethodila je verbalna svađa Milana Lukića i dvije osobe s područja Osijeka koje su prethodno izašle iz autobusa koji se zaustavio u središtu sela kako bi odali počast ubijenim redarstvenicima u svibnju 1991. godine. Najprije su se verbalno sukobili, a onda i fizički nakon čega su te dvije osobe ušle u autobus i udaljile se iz sela. Istoga dana na braniteljskim portalima proširila se i informacija da je u Borovu kamenovan jedan od autobusa koji se vraćao s prosvjeda u Vukovaru.   

>> SDSS osudio napad na mladića u priopćenju napisanom na ćirilici  

>> VIDEO Sin pravoslavnog svećenika iz Borova završio u bolnici

Komentara 3

ZV
zvonko08
11:54 18.02.2013.

Zatražio je liječničku pomoć, i???? Što mu je bilo? Jeli jako ozlijeđen ili je išao na Hitnu samo da bi dizao tenzije? Ipak je on pripadnik"ugroženog naroda" u RH i još svećenika koji ga je vjerojatno naučio praštanju, tolerantnosti, ljubavi i poštivanju drugih ljudi i poštivanju države u kojoj živi i koja njemu i njegovom ocu daje kruh.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
11:58 18.02.2013.

- Ako tvrdimo za sebe da smo civiliziran narod onda si nebi sijeli dopustiti da nekog napadamo fizički zato što je nešto drugo po naciji, vjeri ili boji kože Ako se želimo utisnuti od Balkana moramo akceptirati različite jer upravoo EU je mnogonacionalna sredina

XP
xPhoto
12:28 18.02.2013.

Ako tvrdimo za sebe da smo civiliziran narod onda si nebi sijeli dopustiti da nekog napadamo fizički zato što je nešto drugo po naciji, vjeri ili boji kože Ako se želimo utisnuti od Balkana moramo akceptirati različite jer upravo EUU je mnogonacionalna sredina ____________________ Žalosno je da se na ovakav komentar daju negativne ocjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije