Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrdili identitet
Povratak na članak

Na sina pravoslavnog svećenika nasrnula dvojica Osječana

U spomenutom sukobu ozlijeđen je Milan Lukić (21), sin pravoslavnog svećenika iz Borova, koji je poslije zatražio i liječničku pomoć u bolnici

Komentari 3

ZV
zvonko08
11:54 18.02.2013.

Zatražio je liječničku pomoć, i???? Što mu je bilo? Jeli jako ozlijeđen ili je išao na Hitnu samo da bi dizao tenzije? Ipak je on pripadnik"ugroženog naroda" u RH i još svećenika koji ga je vjerojatno naučio praštanju, tolerantnosti, ljubavi i poštivanju drugih ljudi i poštivanju države u kojoj živi i koja njemu i njegovom ocu daje kruh.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
11:58 18.02.2013.

- Ako tvrdimo za sebe da smo civiliziran narod onda si nebi sijeli dopustiti da nekog napadamo fizički zato što je nešto drugo po naciji, vjeri ili boji kože Ako se želimo utisnuti od Balkana moramo akceptirati različite jer upravoo EU je mnogonacionalna sredina

VL
XP
xPhoto
12:28 18.02.2013.

Ako tvrdimo za sebe da smo civiliziran narod onda si nebi sijeli dopustiti da nekog napadamo fizički zato što je nešto drugo po naciji, vjeri ili boji kože Ako se želimo utisnuti od Balkana moramo akceptirati različite jer upravo EUU je mnogonacionalna sredina ____________________ Žalosno je da se na ovakav komentar daju negativne ocjena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.