Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lanac prostitucije
Povratak na članak

Na popisu klijenata ponovno imena poznatih političara?

Hrvatska je elita strepila zbog prošlogodišnjih uhićenja svodnika koji su starlete podvodili bogatim mušterijama. Isti bi scenarij mogao ponovo potresti zemlju

Komentari 39

CA
carlogiordano
12:45 08.08.2012.

zašto se prostitucija ne legalizira? ne vidim razloga, kad uglednici moraju imati mlado meso, a i sponzorušama je izvor zarade. ali, al problem je što bi onda sve bilo javno, ne bi se mogli u javnosti predstavljati kao uzorni članovi društva...

VL
MA
Maroje2312
14:30 08.08.2012.

Eto i praksa dokazuje da dva zanimanja idu zajedno.

VL
Avatar Becarina
Becarina
15:08 08.08.2012.

Imati "utjecajne"politicare kao musterije znaci:imati ih u rukama.Znaci:namanja moguca kazna.I.t.d. i.t.d.Kod nas sasvim normalna stvar.

VL
OB
-obrisani-
19:25 08.08.2012.

popis klijenata or gtfo

VL
MP
Mr.Pravda
11:56 08.08.2012.

gdje je problem da se objave imena politicara?neka narod zna ko im vodi zemlju!

VL
DU
Deleted user
12:04 08.08.2012.

Kad policija RH dospije u cross fire medija i javnosti zbog nekih svojih afera ili neučinkovitosti pri otkrivanju počinitelja ozbiljnih krim. djela - onda "isuču" slučaj elitne prostitucije na kojem su marno radili mjesecima pa nalik tenku, oviju se u kamuflažu te dimne bombe i javnost nagađa li nagađa tko je koga, gdje i za kolike iznose. Budimo brutalno iskreni, države kojima težimo prema BDP su odavno formalizirali prostituciju i time se njihove policije više ne bave. Ako pak inzistiraju, mogu slobodno zaposliti nekog preko student servisa da prisluškuje, hvata veze i kontakte itd. Toliko je to seriozno! Dajte, najte - rekle bi kumice na Dolcu...

VL
IM
Immanuell
12:13 08.08.2012.

Gdje družina vrti novac, tu su i prostitutke. Dobro, možda i nisu prave, nego starlete ili pjevačice u usponu. Kad imaš dosta novca, možda i moć, otvaraju se i apetiti. Nakon što se najedeš, napiješ i naspavaš poželiš si i malo zabave. Da ne trošiš vrijeme i energiju na upoznavanje, dosadne razgovore i upucavanje - platiš i dobiješ ono što želiš. Krajnje glupo bilo bi pretpostaviti da političari bilo koje zemlje pa i naše, ne koriste obilato pogodnosti deblje lisnice. Nema tu nikakvog tabua. Nema šanse da se bilo kime iznenadim ako se ikad objavi neko od poznatih političkih imena.

VL
Avatar drug tito
drug tito
12:17 08.08.2012.

Hm, političari nas svakodnevno je*u i još su dobro plaćeni za to. Očito im to nije dovoljno pa još plaćaju i prostitutke. Eh, kad bismo barem vidjeli neki popis pa da vidimo tko je najbolji je*ač/ica.

VL
PK
puši kurac
12:21 08.08.2012.

ma kakav skandal kog vi +ebete!? čim otkriju nečije ime čije nebi smjeli otkrit završit će i skandal ko i prošle godine!

VL
LI
list68
13:00 08.08.2012.

Nije tu u pitanju "Vuletić", po zagrebu, Osijeku, takvih imaš koliko hoćeš. Treba objaviti imena "klijenata", političara, i osoba iz "javnosti".Kad smo već "zakinuti", za "normalan, dostojanstven", život, dajte nam barem da se zabavljamo pretražujući liste, kao "poreznih dužnika". Eto ja na primjer sve poznatije "dužnike", prebacujem na "CD", čak malo i prošireno, jer sa interneta uzimam sve što se može naći o životu tih "lopina".

VL
DD
ddh
13:06 08.08.2012.

To s prostitucijom nije nista toliko nemoralnog, da bi se o tome trebalo pisati. To je “najstariji zanat” na svijetu i treba ga usput receno brzo legalizirati. A to s popisom “klijenata” ili imenima je tako i tako vec skoro sve poznato. Bude li medju politicarima na listi bilo tko iz HDZ-a ili HDZ-ovog okruzja ili ce se moci konstruirati da je na listi, onda ce uskoro osvanuti njegovo ime i pribijat ce ga na stup srama te proglasavati krivog za “prostituciju” na cijelom svijetu. A bude li pak netko na listi, tko pripada SDP-ovcima ili HNS-ovcima, onda nece niti jedno ime izaci na vidjelo i sve ce brzo otici u zaborav. A moglo bi se pisati I o uslugama kojima te zagrebačke “starlete” i pjevačice u usponu animiraju pojedine “novinare”, da stalno pisu o njima.

VL
DU
Deleted user
13:21 08.08.2012.

pa očito su to stanovite dame uzele kao izvor svoje zarade, procjenile su da im je to unosnije i lakše od rintanja u nekom trgovačkom centru i sad bi ih ja kao trebao braniti od njih samih, ma da ne bi

VL
DU
Deleted user
13:28 08.08.2012.

čemu uostalom i napadati čovjeka koji je pošteno platio uslugu trebalo bi napadati one koji odu, a ne plate

VL
Avatar Becarina
Becarina
13:40 08.08.2012.

Politicari su, u usporedbi sa prostitutkama ,veci PROFESIONALCI.

VL
Avatar comparator
comparator
14:01 08.08.2012.

Političari su veće kur.. od ovih iskreno profesionalnih radnica koje imaju izvitoperen pogled na moral ali itekako prihvatljiviji od političara koji kradu varaju i gaze ljude po cestama.

VL
LI
list68
14:13 08.08.2012.

Ne bi tu bilo ništa sporno, da su sve "dame" dobrovoljno, i svjesno na tom "poslu", no među tim "damama", ima i maloljetnica, i "retardiranih osoba, a i onih koje pod prisilom rade to što rade, ili od deset "dama", tri su "normalne", i dobrovoljno rade to što rade, a sedam je pod nekom vrstom prisile, ili su "retardirane". A najgore je to što, gotovo svi "klijenti", to znaju.

VL
CO
Commentator...
14:21 08.08.2012.

Jeb** zene bez dostojanstva i samopostovanja, i takva ce zena jednog dana biti majka?? A jos mi je vise zao njenog muza koji pojma nece imati da je ozenio kurvu koja se jeb*** za pare i robu. Nisu te cure gladne.. one su pohlepne glupacice podlozne trenutnim drustvenim vrijednostima koje namecu svjetske jet seterice i starlete...

VL
Avatar icka79
icka79
14:24 08.08.2012.

Kada bi se to legaliziralo prostitutke bi imale zdrastveno ,staž i država porez,bile bi pod obaveznim zdrastvenim pregledom i na kraju karijere ne bi pale na teret državi kao socijalni slučajevi!

VL
Avatar mohito
mohito
14:27 08.08.2012.

kod nas je rok kusnje najdraza presuda i tako niko nikad ne zavrsi iza brave, a vecina tri dana kasnije nastavi gdje je stala...i ne treba ni cuditi, jer vec unaprijed znaju da ce dobit neku uvjetnu kaznu i platit simbolicne globe....

VL
OB
-obrisani-
15:33 08.08.2012.

"Anonimnim" ljudima ćete rado "zagorčati" život pretvarajućih ih u "selebritije negativce" nakon ovakvih afera, međutim imena "uglednih" članovi društva (političari, direktori, športaši, setradnjaci) se skrivaju i zataškavaju...... Koje je ovo izokrenuto/izopačeno društvo......

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.