Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomen na zločin

Na mjestu Blizanaca niknuo Muzej 11. rujna

Muzej Blizanci New York
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
15.05.2014.
u 21:36

Danas je kroz muzej novinare prvi put proveo bivši gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg

Sutra se otvara “Memorijalni muzej 11. rujna” koji je sagrađen na mjestu gdje su se nekad nalazili srušeni Blizanci. Danas je kroz muzej novinare prvi put proveo bivši gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg.

Među izlošcima će se naći brojni svima poznati predmeti, no bit će i onih koji nikada do sada nisu javno izlagani. Prvi posjetitelji bit će žrtve koje su uspjele preživjeti napad, obitelji onih koji su poginuli i svi koji su pomogli u gradnji.

Komentara 6

Avatar Dolar=0
Dolar=0
21:45 15.05.2014.

Spomen na zločin ali na Američki zločin . Ameri sami to napravili

KA
karambita
07:37 16.05.2014.

Dajte prestanite vise lagati narod o nekokovom zlocinu. Pa vec i vrapci na krovu znaju da su to Ameri sve dobro isplanirali da bi nakon toga uvjerili javnost o tzv. teroristickom napadu i teroristima. Trebao im je alibi za pohod na Afganistan, Irak, Libiju itd. Te dvije kucice i ljude su zrtvovali za svoje intererse. Zato ne napisete, da na dan tog napada, u zgradama nije bilo ni jednog zidova na radnom mjestu, cudno, zar ne. I ludom dovoljno jasno. Ameri su sami postavili eksploziv na vise mjesta u zgradama i kad su avioni zveknuli, netko je stisnuo rucicu, tako da su se obe strovalile kao kule od karata. Jedna grupica americkih mladica je pomocu kompjutera resesirala kompletan dogadjaj i sve se vidi, tko ne vjeruje neka pogleda na internetu

BA
bandido
22:31 15.05.2014.

osim toga buduci da je vecina tih terorista dosla iz saudijske arabije, treba valjda I saudijski kralj najveci saveznik amera, doc na svecano otvaranje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije