Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISANA I POTJERNICA

Hrvat uhićen na Gibraltaru: Tražili ga zbog švercanja 155 kilograma kokaina

Gibraltar
Foto: Simon Galloway/Press Association/PIXSELL
1/2
12.12.2019.
u 07:06

N.K. je uhićen u ponedjeljak 9. prosinca u području Waterport Terraces na Gibraltaru, britanskom poluotoku na jugu Španjolske.

Gibraltarska policija uhitila je 43-godišnjeg hrvatskog državljanina N.K. za kojim je Hrvatska raspisala potjernicu sumnjičeći ga za sudjelovanje u trgovini 155 kilograma kokaina, izvijestio je u srijedu portal Andalucia Informacion.

N.K. je uhićen u ponedjeljak 9. prosinca u području Waterport Terraces na Gibraltaru, britanskom poluotoku na jugu Španjolske. Hrvatski sud je u veljači ove godine raspisao za njim europski uhidbeni nalog.

U četvrtak će biti izveden pred istražnog suca na Gibraltaru.

Gibraltarska policija nije bila dostupna za komentar u srijedu kasno navečer.

Komentara 4

HH
Hrvoje Hrk !!
07:15 12.12.2019.

A zakaj ne napišu puno ime?

MM
marko_markovic
08:06 12.12.2019.

Nejasno je zašto je takvih uhićenja u Hrvatskoj vrlo malo. Postali smo razbojnička spilja narko mafije čiji šefovi glume ugledne poduzetne građane bez poreznog pokrića za milijunski vrijedna vozila, koristeći paravan vinarija i ugostiteljstva trošeći čak državne poticaje. Zemlja smo gdje u sred ljetnog dana policijski inspektor biva ubijen i bačen u more, a županije odlikuju međunarodne kriminalce i omogućuju im poslovanje. Ubrzano postajemo zemlja iz Pakla, uz blagoslov religijskih etičara, a ujedno noćna mora istinskih domoljuba što plaču nad ukletom sudbinom.

FF
FFM07
07:54 12.12.2019.

zato sto mozda i nije Hrvat..nego toboze Hrvat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije