Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokupsko cerje

Na Danu otvorenih vrata iz skloništa udomljeno 10 pasa

Pokupsko Cerje
Foto: Privatni album
1/5
27.05.2015.
u 13:05

Nismo doznali što se dogodilo s Garom, Lindom, Vučkom, Musom i njihovom štenadi, ako nisu na stranici onda su udomljeni ili eutanazirani, rekla nam je tehničarka

U Skloništu za životinje Pokupsko Cerje na prvom Danu otvorenih vrata udomljeno je 10 pasa.

– Nastavit ćemo s ovakvim akcijama jer se već prva pokazala jako uspješnom. Bilo je puno ljudi, prošetali su pse, igrali se s njima, a izabrali su i najsimpatičnije štene koje je isto udomljeno - rekla nam je tehničarka Katarina Jurković. Dodala je kako informativni štandovi u gradu nisu bili baš posjećeni, odnosno nisu rezultirali udomljavanjem pa su od njih odustali.

Kako je sklonište nedavno potpisalo novi ugovor o zbrinjavanju napuštenih pasa iz Siska, istaknula je da je u Cerje stiglo već 9 pasa iz sisačkog skloništa i da su u jako lošem stanju. Hoće li biti problema s prostorom, nije znala reći jer ne znaju kakva je praksa u Sisku, odnosno koliko je napuštenih životinja.

Jednako tako, nije znala reći ni gdje su Gara, Linda, Vučka, Musa i njihova štenad. Kujice koje smo vidjeli u obilasku skloništa, a nakon toga nisu objavljene na web stranici među psima koji traže dom. Ako ih nema na stranici, dodala je, ili su udomljeni ili nisu u skloništu, pojasnivši da su eutanazirani ako im je prošlo 60 dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije