Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Na autobusnom kolodvoru psovao i vrijeđao građane, pa potegao nož na zaštitara

pula kolodvor
Dusko Marusic/PIXSELL
13.12.2016.
u 12:13

Jedan od zaštitara mu je uspio izbiti nož iz ruke, a 59- godišnjak je ponovo priveden, a osim za remećenje javnog reda i mira prijavljen je i zbog ilegalnog posjedovanja oružja.

Muškarac (59) u dva je dana dva puta završio pred sucem za prekršaje zbog remećenja javnog reda i mira, a na koncu je zaradio i prijavu zbog drskog ponašanja i skitnje. Kako je priopćila PU istarska, sumnjiči ga se da je 11. prosinca oko 23.30 na autobusnom kolodvoru u Puli pijan psovao i vrijeđao građane, a s takvim je ponašanjem nastavio i kada je došla policija.

Policajci su ga uhitili i priveli na Prekršajni sud, gdje je novčano kažnjen zbog remećenja javnog reda i mira, a i protjeran je s područja Pule i okolnih općina.

No izrečena kazna očito nije dirnula 59-godišnjaka jer je oko 1.30 u noćina 13. prosinca ponovo zatečen kao uznemirava građane na autobusnom kolodvoru. 

Pijan je vikao i na zaštitare, a u jednom je trenutku izvukao i nož, pokušavajući na njih nasrnuti. Jedan od zaštitara mu je uspio izbiti nož iz ruke, a 59- godišnjak je ponovo priveden, a osim za remećenje javnog reda i mira prijavljen je i zbog ilegalnog posjedovanja oružja

>> Policajci ostali začuđeni: Šibenčanin na alkotestu 'napuhao' rekord!

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
12:33 13.12.2016.

Tribalo ga je bacit u more da se otrizni!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:46 13.12.2016.

neka vidi obi gradonačelnik reke s najdužim nizom sdpeove vladavine da čak i pula ima bolji autobusni od rekinog ( reka ga ustavri ni nema osim one od 3 od lani nadstrešnice )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije