Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVOJENI INCIDENTI

Muškarac teško ozlijedio ženu i pobjegao, drugoj ženi vozilom pregažena noga, radnik pao iz kamiona

Zagreb: Eksplozija na zgradi u ulici Gornji Bukovac
Foto: Emica Elvedij/Pixsell, ilustracija
28.02.2023.
u 10:56

U tri odvojena događaja o kojima izvještava PU zagrebačka, tri su osobe teško ozlijeđene

Tri osobe teže su ozlijeđene u tri odvojena događaja, od kojih je jedan kvalificiran kao nesreća na radu, a druga dva kao kazneno djelo, priopćila je zagrebačka policija. Što se tiče nesreće na radu, ona se dogodila 27. veljače u 12.20 u prostoru jedne tvrtke u Jakovlju. Tamo je tijekom posla, jedan 35-godišnjak pao sa stranice teretnog vozila i to s visine od 70 cm. Teško se ozlijedio pa je prevezen u KB Sveti Duh gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Za nanošenje teške ozljede je osumnjičen 73-godišnjak zbog događaja koji se zbio 27. veljače oko 13 sati u Ulici Oboj. Kako je priopćila policija, sve je počelo verbalnim sukobom unutar obitelji. Žena (39) se porječkala sa 70-godišnjakinjom i 73-godišnjakom. U nekom trenutku 73-godišnjak je sjeo u automobil te je namjeravao izaći iz dvorišta obiteljske kuće. U tom trenutku se 39-godišnjakinja spotaknula i pala, a on joj je vozilom prešao preko noge. Ona je s teškim ozljedama prevezena u KBC Zagreb gdje joj je ukazana pomoć, a on je priveden u policiju  radi ispitivanja.

Nekoliko sati ranije, oko 6 sati u Oreškovićevoj ulici, pred ugostiteljskim objektom teže je ozlijeđena 29-godišnjakinja. Nju je fizički napao 33-godišnjak koji ju je odgurnuo rukama uslijed čega je ona pala na tlo. Njoj je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. S obzirom na to da je 33-godišnjak nakon toga pobjegao, za njime se traga. 

VIDEO Zaprimili ste mail u kojem vam HZZO obećaje povrat novca? Oglasili su se i rekli što morate napraviti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije