Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANJAVANJE 44-GODIŠNJAKA

Žena iz BMW-a pritvorena jer je sumnjiče za pomaganje u pokušaju ubojstva

Pucnjava u Španskom
Foto: Dario Topić
1/8
27.02.2023.
u 15:11

Riječ je o događaju koji se zbio 24. veljače u 19.40 u Ulici Dobriše Cesarića u Zagrebu. Sumnja se da je Angela Č., kako kažu policiji, prema prethodnom dogovoru s počiniteljem, nazvala 44-godišnjaka i dogovorila sastanak s njim

Za pomaganje u pokušaju ubojstva osumnjičena je Angela Č. (47) koja je završila u Remetincu. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio joj je zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Odnosno pokušaj ubojstva 44-godišnjaka kojem je, policiji, kako kažu, poznat no za sada nepoznati počinitelj, ispalio hitac u glavu, teško ga ozlijedivši.

- Mislim da nema ni malo osnova sumnje iz kojih bi proizlazilo da je moja branjenica počinila to za što ju se sumnjiči. A kamoli da ima osnova da joj se odredi istražni zatvor. Uložit ćemo žalbu na odluku o istražnom zatvoru - kazao je njezin odvjetnik Gordan Preglej.

Riječ je o događaju koji se zbio 24. veljače u 19.40 u Ulici Dobriše Cesarića u Zagrebu. Sumnja se da je Angela Č., kako kažu policiji, prema prethodnom dogovoru s počiniteljem, nazvala 44-godišnjaka i dogovorila sastanak s njim. Dogovorili su se da se nađu u Ulici Dobriše Cesarića.  Policija sumnja da su se ona i počinitelj do mjesta događaja dovezli u BMW-u. Nakon toga  44-godišnjak i počinitelj su se posvađali, nakon čega je 44-godišnjaku  ispaljen hitac u glavu. Počinitelj je potom sjeo BMW te je zajedno s Angelom Č. pobjegao. Ona je uskoro nađena i privedena, a za njim se traga. Prema neslužbenim informacijama, on je njezin suprug i ranije je imao problema sa zakonom, a što je motiv verbalnog sukoba s 44-godišnjakom koji je završio pokušajem ubojstva, za sad, je nepoznanica.  Angela Č. se branila šutnjom, a navodno je u ovoj priči bila - suvozačica. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
22:27 27.02.2023.

ma ne, to je fina familija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije