Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLA GA PUTNICA

Strava u Zagrebu: Muškarac koji je pronađen mrtav u tramvaju je ubijen oštrim predmetom

Zagreb: U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/12
19.09.2021.
u 11:38

Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije

Tko je ubio S.V. (52), čije je tijelo nađeno u subotu ujutro u tramvaju broj 6, pitanje je na koje zagrebačka policija za sada nema odgovor. No nakon dovršetka očevida, neke su stvari izgleda ustanovili, jer su slučaj okvalificirali kao ubojstvo.

Tijelo S.V. u tramvaju broj 6 nađeno je 18. rujna u 8.55. Tramvaj je vozio na relaciji Sopot - Most Mladosti, a na Sarajevskoj cesti putnica iz priključnih kola obavijestila je ostale putnike, a oni potom vozača, da je u priključnim kolima muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju. Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu. Tada su ustanovili da je ozlijeđen pa je pozvana i Hitna pomoć i policija.

Hitna je pomoć po dolasku na mjesto događaja samo mogla konstatirati smrt, a kako su na tijelu nađeni tragovi koji su upućivali na nasilje, policija je počela s provođenjem očevida. Očevid je trajao više sati, a na koncu je utvrđeno da je za sada nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio S.V.

Taj oštri predmet, a najvjerojatnije je riječ o nožu, policija je jučer tražila duž tramvajske trase. Za sada je nepoznato je li S.V. napadnut i izboden u tramvaju ili se napad dogodio negdje drugdje. Ne zna se ni kada je točno ušao u tramvaj i gdje. Tijelo je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

 

Ključne riječi

Komentara 24

DZ
dzag62
11:39 19.09.2021.

Što bjednije ljudi žive sve je više nasilja ,nekada dok smo živjeli slobodno prosječan stanovnik Zagreba u životu se nije sreo sa Krim podzemljem a u policiju je išao samo po osobne dokumente danas kad se policija i pedesetak tajnih službi bavi praćenjem građana a policija ima normu koliko kazni treba dnevno napisati kriminalci su nam ušli u svakodnevnicu

ZA
zagabria5
12:12 19.09.2021.

Za vrijeme Tita toga nije bilo, znao se red i mogao si mirno hodati ulicama. Danas je kaos i bezvlašće a tobože sloboda. Nije to nikakva sloboda

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
13:41 19.09.2021.

Najvjerojatnije je uboden u nekom drugom gradu, a pozlilo mu je tek kad je usao u tramvaj u Zagrebu. Ima li smisla uopce pitati zasto svaki tramvaj nema nadzornu kameru? Da bi dzepari lakse operirali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije