Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Muškarac koji je pokušao napasti Merkel smješten na psihijatriju, nije vikao 'Allahu akbar'

Screenshot
15.03.2018.
u 19:38

Merkel je u srijedu prisegnula za četvrti mandat na čelu vlade.

Afganistanca kojeg je svladalo osiguranje kada je pokušao potrčati prema njemačkoj kancelarki Angeli Merkel nakon njezine prisege u parlamentu u Berlinu smješten je na psihijatriju, objavila je u četvrtak policija.

Dvadesettrogodišnji muškarac ima psihičkih problema i nije imao političkih motiva, rekao je glasnogovornik policije, dodajući da su medijska izvješća da je uzviknuo "Allahu akbar" netočna.

"Nije uzviknuo ništa političko niti vjersko", rekao je glasnogovornik.

Glasnogovornik Bundestaga rekao je da niti kancelarka niti itko drugi u njezinoj blizini nije bio u opasnosti prilikom incidenta te da je Afganistanac želio "razgovarati s Merkel u pozitivnom smislu".

Merkel je u srijedu prisegnula za četvrti mandat na čelu vlade.

Ključne riječi

Komentara 10

GU
Gustirna
20:35 15.03.2018.

U zemlji najvece cenzure na svijetu mi bi trebali vjerovati njihovoj policiji i medijima...znaci da je vikao na arapski ali bas ne o alahu nego o đihadu...

Avatar superhik74
superhik74
00:48 16.03.2018.

Ma kakvi politicki, radi se o pripadniku stare grofovske njemacke aristokratsve obitelji, von Afganistanstein, koj je samo zeli pozdraviti na staro-gotskom tradicionalnom jeziku.

NI
Nikomah95
20:25 15.03.2018.

Angela Cenzura Merkel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije