Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grmoja na fejsu

'Danas je zelenim valom u džipu jurila tempirana bomba. Tomo Horvatinčić'

Nikola Grmoja
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
14.10.2017.
u 15:30

Horvatinčić je jučer nepravomoćno oslobođen, a Grmoja smatra da mu se mora oduzeti vozačka dozvola

Mosto-ovac Nikola Grmoja objavio je da je Tomislav Horvatinčić, koji je jučer nepravomoćno oslobođen u slučaju smrti talijanskog para, danas jurio zelenim valom u Zagrebu. 

Grmoja je prozvao MUP napisavši kako Horvatinčiću pod hitno treba oduzeti vozačku dozvolu kako ne bi još nekoga ubio zbog bolesti od koje boluje.

Nikola Grmoja
1/10

- Javlja mi prijatelj da je danas vidio kako zelenim valom u džipu juri tempirana bomba. Tomo Horvatinčić. Čovjek koji povremeno, u vožnji, za volanom, iz čistog mira ostane bez svijesti. To stanje zove se sinkopa. Inače je zdrav. Potvrdila su to čak tri stručnjaka, psihijatra. Čovjek ima desetine prometnih prekršaja, nekoliko prometnih nesreća. Gazio je pješake, divljao džipom, a onda je sjeo u gliser i pokosio turiste. Nevjerojatna je lakoća kojom je ovom čovjeku dozvoljeno da i dalje gazi. Ljude i njihovo dostojanstvo. Sud je svojom oslobađajućom presudom upravo to poručio. Vozačka dozvola mu nije oduzeta, jer je oslobođen. On već sutra može opet sjesti u gliser. MUP bi morao reagirati i odmah zatražiti oduzimanje vozačke dozvole. Da ne bi zbog sinkope proletio na semaforu i opet ubio nedužne ljude", napisao je Grmoja.

Nikola Grmoja
1/25

Podsjetimo, sutkinja Maja Šupe je oslobodila Horvatinčića zbog argumenta obrane da je Horvatinčić imao sinkopu, odnosno da je privremeno ostao bez svijesti.

Komentara 86

GU
Gustirna
16:51 14.10.2017.

Je li netko primjetio da ijedan jugomediji spominju kako je dete pedofila tita godinama uz pomoc antifasistickih kriminalaca mesica i josipovica, besplatno 20 godina koristio vilu sa 35 hektara zemljista..stim da su se sva trojica antifa kriminalaca oglusila na odluku drzave da vrate vilu drzavi....

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
20:17 14.10.2017.

Grmoja je Veliko lazljivac, populizmom lovi glasove neznalica i onih koji ne pamte duze od dva dana:)) Zar ste zaboravili kako "stranka mobs dvije godine ne dozvoljava promjene u pravosudju, Petrov i Grmoja govore, njeeema revansizma..

Avatar kenj@c
kenj@c
16:45 14.10.2017.

Koliko se sjećam je most imao ministarsvo pravosuđa i mupa i da bi tojoš imao opet bi ista presuda pala i ništa drugačije nebi bilo.opet samo skupljanje jeftinih političkkih bodova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije