92 5°C
  • ilijan1a:

    Hasanoviću ne pravi se grbav, ti dobro znaš da predsjednica nije mislila na muslimane iz bivše jugoslavije nego na one koji migriraju iz nekih drugih kontinenata zbog kojekakvih razloga i ti ako si pravi trebaš prvi reći da oni nisu ... prikaži još! poželjni bez obzira na vjersku propadnost ako ćeš ti njih štititi tako ćeš samo nanijeti probleme sebi i svojim muslimanima.

  • zarko.mula:

    Treba biti kritičan prema njima. Jer sve sto nam govori realna je slika današnje Njemačke , Francuske, Italije , Švedske i ostalih zemalja. Čudimo se zašto su neki oštri prema ovoj invaziji ne useljenju, jer ne žele dobro gdje dolaze. ... prikaži još! Dolaze s mržnjom prema Zapadu i kršćanstvu. Sto ne kažete kako prolaze kršćani u njihovim zemljama odakle dolaze. O tome nitko ne govori, nego ih se sažaljeva . Potpuno su izbrisani iz registara tih zemalja. Predsjednica ima pravo dati svoju opasku i Mišljenje svidjelo se to nekomu ili ne!

  • stefj:

    Normalno da se radi pridošlih muslimana koji nameću svoja šerijatska pravila mijenja slika prema svim muslimanima. Te pridošlice su poprilično agresivne i preuzimaju muslimansku zajednicu. Dobar primjer je BiH, koja sada liči na Saudijsku Arabiju, zapravo više na Afganistan... Muslimani ... prikaži još! su oduvijek bili u Hrvatskoj i nikada se nije radila neka podjela na njih i ostale, no dolaskom radikalnog Islama, sami muslimani potiču te podjele. Normalno je da onda postoji određena bojazan u društvu što će se u bližoj budućnosti desiti...

Još iz rubrike Vijesti

VUKOVAR

Kolonu sjećanja koja kreće iz dvorišta bolnice predvode vukovarski branitelji

Prilog o Vukovaru
Uspomena na Vukovar

Večernji list paketom darova za čitatelje odaje počast gradu heroju

Marija Šola
SVJEDOČIO J. JURČEVIĆ

On radio u SOA-i, a žena mu bila suvlasnica Šoline tvrtke