Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz Ureda
Povratak na članak

'Predsjednica ni u kojem trenu nije rekla da su hrvatski muslimani u strahu'

Predsjednica Grabar Kitarović je u pravu. Na njoj nije nikakva krivnja. Predsjednica se doista u spornom odlomku referirala isključivo na muslimansku zajednicu u Velikoj Kladuši, poručili su iz Kleine Zeitunga.

Komentari 36

IL
ilijan1a
15:31 12.09.2018.

Hasanoviću ne pravi se grbav, ti dobro znaš da predsjednica nije mislila na muslimane iz bivše jugoslavije nego na one koji migriraju iz nekih drugih kontinenata zbog kojekakvih razloga i ti ako si pravi trebaš prvi reći da oni nisu poželjni bez obzira na vjersku propadnost ako ćeš ti njih štititi tako ćeš samo nanijeti probleme sebi i svojim muslimanima.

VL
Avatar Mohawk
Mohawk
15:31 12.09.2018.

Treba biti kritičan prema njima. Jer sve sto nam govori realna je slika današnje Njemačke , Francuske, Italije , Švedske i ostalih zemalja. Čudimo se zašto su neki oštri prema ovoj invaziji ne useljenju, jer ne žele dobro gdje dolaze. Dolaze s mržnjom prema Zapadu i kršćanstvu. Sto ne kažete kako prolaze kršćani u njihovim zemljama odakle dolaze. O tome nitko ne govori, nego ih se sažaljeva . Potpuno su izbrisani iz registara tih zemalja. Predsjednica ima pravo dati svoju opasku i Mišljenje svidjelo se to nekomu ili ne!

VL
ST
stefj
17:35 12.09.2018.

Normalno da se radi pridošlih muslimana koji nameću svoja šerijatska pravila mijenja slika prema svim muslimanima. Te pridošlice su poprilično agresivne i preuzimaju muslimansku zajednicu. Dobar primjer je BiH, koja sada liči na Saudijsku Arabiju, zapravo više na Afganistan... Muslimani su oduvijek bili u Hrvatskoj i nikada se nije radila neka podjela na njih i ostale, no dolaskom radikalnog Islama, sami muslimani potiču te podjele. Normalno je da onda postoji određena bojazan u društvu što će se u bližoj budućnosti desiti...

VL
AG
Agricola
15:44 12.09.2018.

Što niste pitali Hasanovića što misli o zločinu u Grabovici kojem je obljetnica bila prije 3 dana, i o zločinu u Uzdolu kojem će obljetnica biti za dva dana? O kakvoj on pomoći Muslimana o domovinskom ratu priča? Ubiti djete od 4 godine u majčinom naručju samo zato što su Hrvati, pucati djeci iz puške u zatiljak iz neposredne blizine, kidati ljudima glave i nabijati na kolac, silivati ženu kraj leša mrtvog supruga, to bi trebao biti islamski doprinos i zahvala što smo ih spašavali od Srba?

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
17:15 12.09.2018.

Svi su oni isti. Bili iz Bosne, ili iz Afganistana. Ne vjeruj turčinu ni kada darove nosi.

VL
BO
BozeSacuvaj
15:46 12.09.2018.

Pa svi znamo za hanđar diviziju..ovi naši muslimani nemaju veze sa izbjeglicama,,mislim da kada bi svi ti izbjeglice jednom zaradili sa nama-da bi oni prvo napali ove naše muslimane, čudno ali istinito-RH je jedna od rijetkih država svijeta gdje ,budimoo iskreni sa domaćim muslimanima zapravo nema problem ..oni su tu stoljećima i dijele sudbinu sa nama zadnjih 5oo godina,

VL
RI
rimac444
20:59 12.09.2018.

Prije nego što je davao izjave, ovaj taliban je mogao nazvati predsjednicu i upitati, tim više što bi trebao znati koliko je predsjednica tolerantna prema svima.

VL
RI
rimac444
19:46 12.09.2018.

Svakim svojim nastupom. izjavom i djelima predsjednica je dokazala da je vrlo inteligentna, prisebna, dobronamjerna i pravi domoljub. Na žalost ostalo je previše komunjarskog šljama, naročito u medijima koji ne mogu podnijeti da hrvatski narod ima konačno pravu predsjednicu nakon dvojice bitangi.

VL
AL
Alkana
20:58 12.09.2018.

Kakav bezobrazluk od novinara koji formuliraju tuđe izjave onako kako oni žele. Skraćuju, izbacuju riječi i rečenice samo da bi oblatili predsjednicu.

VL
CR
cromak
18:06 12.09.2018.

Covjek se rodi raste odgaja obradjuje sminka. Tako se rodio i Hasanovic nasminkan tako da sminka i druge kako bi postali njegov potrosni materijal da bih on Hasanovic udobno zivio sa tudje grbace i koji najmanje vjeruju u boga kaokao i drugi popovi i rajska svetinja.

VL
M3
Miške 3
16:56 12.09.2018.

"Igra na prstenac"

VL
TT
tTony
07:18 13.09.2018.

Nekome je u interesu da baci kost izmedju katolika i muslimana u HRVATSKOJ isto tako HRVATA I BOSNJAKA U Bosni ali nije to bas tako kako mediji laprdaju.

VL
KO
koraknaprijed
08:19 13.09.2018.

Dovoljno je pogledati tko ej dopisnik i prevodilac za Kleine Zeitunga,sve će vam biti jasno.

VL
IB
ibiza
21:20 12.09.2018.

pa nego sta da normalni muslimani se boje tega sa istoka samo se boje javno govoriti....

VL
SD
sdpesticid
21:04 12.09.2018.

khm, khm.. možda je ovo njemački probni balon, da vide mogu li podići hrvatske muslimane protiv države.

VL
M3
Miške 3
16:56 12.09.2018.

"Igra na prstenac"

VL
KI
kintekunta
16:40 12.09.2018.

To Predsjednice, reci ti njima, tim pokvarenim yugonostalgičarskim Merkeličinim sluganima koji te pokušavaju poniziti, cenzurirati i iskriviti tvoje riječi, i žrtvovati te poput nevinog Orbana na ortalu euromasonskog diktatorskog unitarizma i centralizma, tog nehumanog i obespravljujućeg novog svjetskog poretka koji gazi sve male europske narode i njihove nacionalne posebnosti i temeljne tradicionalne vrijednosti !!! Reci ti njima da se naše Velikokladuško cvijeće na području koje je povijesno svima normalnima poznato kao "turska Hrvatska" ne treba baš ničega i nikoga bojati i da ćemo ih mi uvijek spremno domoljubno zaštititi i podržati u obrani od bliskoistočnih i dalekoazijskih hibrida drugih cvijetnih sorti koje bi htjele da promijene njihovu iskonsku gensku tradicionalnu nacionalnu strukturu! Bezobrazni manipulativni Germani kao fol neznalice pokušavaju od svojih čitatelja sakriti gdje je i šta je to Velika Kladuša u kojoj se nitko ne bi trebao bojati, jer su pod našim zaštitnim kišobranom Hrvatske Vojske i NATOa, i ostalih naših republičkih specijaliziranih izvrsnih državnih službi, i nikakve migrantske invazivne ili GMO-vrste hibrida im neće i ne mogu nauditi, zato neka se nitko od njih u VELIKOJ KLADUŠI ne boji, mi Hrvati s ove strane Une smo tu da ih čuvamo, i zalijevamo i prihranjujemo s vremena na vrijeme. Živjela nam Velika Kladuša i NAŠI Muslimani! Živjela nam jedina i vječna i povelika Hrvatska u Regiji "Zapadnog Balkona" ! Hip, hip, HURA !!!

VL
BU
Bubalamala
18:42 12.09.2018.

Uvijek kad ga precednica u..re potkrala se mala greška. Činjenica je da ta žena laže prema potrebi !

VL
PI
PiratiSnebesa
15:59 12.09.2018.

Nema loših ljudi, ima samo pokvarenih i oni se među sobom dijele na dobre i loše, loši su uvijek na drugoj strani.

VL
PU
Pulchrum
17:52 12.09.2018.

Predsjednica je naša vila Velebita, i njoj je srce veće od razuma, kao ženi, ali mi joj to opraštamo, jer je hrvatski ponos.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.