Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar rada

Mrsić: SDP-ova Vlada ima stabilnu većinu u Saboru i sve ono što trebamo provesti ćemo provesti

Mirando Mrsić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.09.2014.
u 13:14

Podsjetimo, vlada Zorana Milanovića formaliziranjem aktiviranja mandata Marine Lovrić Merzel postaje manjinska sa stabilnom većinom.

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić komentirao je danas u Varaždinu odnos snaga u Saboru.

Podsjetimo, vlada Zorana Milanovića formaliziranjem aktiviranja mandata Marine Lovrić Merzel postaje manjinska sa stabilnom većinom. Novim omjerom snaga manjinski zastupnici tako dobivaju jaču ulogu jer vladajući ovise o njihovim glasovima.

- SDP-ova Vlada ima stabilnu većinu u Saboru i sve ono što trebamo provesti ćemo provesti, rekao je Mrsić.

>> Milanovićeva vlada manjinska sa stabilnom većinom

Komentara 6

SP
spirajzlin
14:28 19.09.2014.

vi ćete nešto provesti ???? a kad ??? u 17-om mandatu ???

Avatar zabadalo5
zabadalo5
14:29 19.09.2014.

Stabilnu većinu?! Vlada Zorana Milanovića nema podršku hrvatskog naroda, i to je ono najvažnije!

DU
Deleted user
13:35 19.09.2014.

O merzel trošiti riječi - to je posao policije i suda, a njenih kolega u Saboru da se zapitaju tko su lopovi i nemoralne osobe među njima. Za ministra Mrsića evo Ustava Republike Hrvatske -članka 55. koji kaže : Svakii zaposleni ima pravo na zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život. Najduže radno vrijeme određuje se zakonom. Svaki zaposleni ima pravo na tjedni odmor i plaćeni godišnji odmor i ovih se prava ne može odreći. Zaposleni mogu imati, u skladu sa zakonom, udjela pri odlučivanju u poduzeću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije