Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna vožnja

Motociklom pao u dubok kanal, zadobio teške ozljede

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
09.10.2010.
u 14:37

Mladić je motociklom pokušao preskočiti kanal širok gotovo pet metara no nije uspio.

Upravljajući neregistriranim motociklom, stariji maloljetnik sinoć je na području Otočca završio u kanalu dubokom 2,50 metara pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.

Na improviziranoj motocross stazi maloljetnik se motociklom marke Suzuki dovezao do improviziranog kanala širine 4,70 metara te ga pokušao preskočiti. Plan mu nije uspio te je zajedno s motociklom završio u dubokom kanalu, izvijestila je lička policija.

Maloljetnik je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Ogulin.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
18:26 09.10.2010.

I, ko je sad ovde kriv?>/ Nije imao srece, .. Kad ozdravi, nek kaze tati da mu kupi mocniju masinu, jer ova nemoze ni obican kanal preskociti ...

BA
BandaZG
19:43 09.10.2010.

Samo je jedan Evel Knievel!

OB
-obrisani-
16:11 09.10.2010.

Veseli roditelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije