Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna brzina

Motociklist poginuo na izlazu iz marjanskog tunela

marjanski tunel
Ivo Čagalj/PIXSELL
29.05.2011.
u 08:24

Mladić, star 22 godine smrtno je stradao kada je izgubio kontrolu nad motociklom.

Dvadesetdvogodišnji motorist izgubio je život u nedjelju u 4 sata ujutro u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod sjevernog izlaza iz marjanskog tunela u Splitu.

Vjerojatno uslijed neprilagođene brzine kretanja, mladić je izgubio kontrolu nad motociklom, prokliznuo i poginuo na mjestu događaja. Tunel kroz Marjan bio je zatvoren dva sata zbog očevida. 

Komentara 9

BL
bluesbob
10:02 29.05.2011.

Još jedan Gabrić i bezmozgović. Zašto ih žaliti?

MP
mparac3
10:08 29.05.2011.

Taj Gabric je iste vrsti, samo sto je \'\'avancao\'\' do BMW 6-ice..... Pa tko od takovih it\' ocekuje da se pojasom u autu veze/kacigu na motoru stavi?....

OB
-obrisani-
09:55 29.05.2011.

opet mrtvi opet mladi, nije bilo tate i mame koji bi rekli: smanji brzinu-nemoj tako brzo vozit, kad je sam onda je \"slobodan\" i puno njih si kupi kartu za drugi svijet, i ja sam imao \"prdaca harlija\" nikad nisam vozio vise od 130 na sat, to nije bilo za mene, puse, ruzi, po kisi opasno je vozit, po zimi nikako, cak mi je ejdnom na pocetku i pao, jasno da ga nisam mogaos am dici-mislim si ja-jesi glup sta ti to treba, prodao sam ga veoma brzo, i nije mi nikad bilo zao kad sam vidio druge kako sjede, voze, i uzivaju, na koncu u americi se i ne isplati probat -brzina, motori nisu ljudi, das gas on skoci-pogotovo ovi brzi japanski-zalosno kaj si sad misle njegovi roditelji-kupili smo mu smrt???????????????, ili kako je rekao moj bratic kad je dao lovu sinu da si je kupio auto: ko zna mozda smo mu kupili smrt-japa i mom pamet u glavu prije nego kaj kupite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije