Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicija MOST:

Držimo se onoga što smo rekli - nema koalicije ni s HDZ-om ni SDP-om!

MOST
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
08.11.2015.
u 19:16

Stožer koalicije Hrvatska raste slavi odmah poslije rezultata izlaznih anketa jer izjednačeni su sa po 56 mandata i time su vrlo blizu zadržavanja vlasti.

- Očekivali smo napetu utrku i uvjereni smo od prvog trenutka u pobjedu. Ali pričekajmo konačne rezultate, tad se može pričati o koalicijama - kazao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

U stožeru Domoljubne koalicije raspoloženje je također dobro, sigurni su da konačni rezultati donose pobjedu i potpuno druge rezultate, koji će im ići u korist.

- Kažem da su izlazne ankete jedna stvar, a konačni rezultati druga stvar. Očekujemo bolji rezultat, apsolutno! Naši birači nisu skloni anketama, ali i prošlost je pokazala da se može pogriješiti za devet mjesta i ako ih pribrojite ovdje, jasno je tko je pobjednik - rekao je potpredsjednik Sabora i član HDZ-a Željko Reiner, a osvrnuo se na MOST:

- To je novi fenomen, to je jedna lista raznorodnih osobnosti i pristupa ideologiji. Što se koalicije s njima tiče, mislimo da ćemo moći i bez nje, a kad osvojimo većinu, svi će biti dobrodošli da nam se pridruže.

I dok se najveće koalicija brinu oko konačnih rezultata, koalicija MOST nezavisnih lista je već nadmašio sva očekivanja i konačni rezultati ih ne brinu, cilj su u svakom slučaju ispunili.

- Veliko hvala biračima, prepoznali su naš program i naš trud. Zadovoljni smo rezultatima, cilj smo ispunili i ono što možemo reći je da se držimo onoga što smo i rekli, a to je da ne idemo u koaliciju ni sa kim, posebno ne s HDZ-om ili SDP-om - poručili su iz koalicije MOST.

>> Rezultati izlazne ankete: HDZ-ova i SDP-ova koalicija po 56 mandata

>> Nositelji lista Domoljubne koalicije po zatvaranju birališta kreću u Zagreb

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
20:03 08.11.2015.

Ako je netko vjerovao Vladi i Milanovići glasovao bi za njega a ne za oporbu u kojoj je bio i MOST.....

JE
Jednakost
19:55 08.11.2015.

Bozo gurnio Damiru.

JE
Jednakost
19:54 08.11.2015.

Sad kad ste dobili 18 mandata tesko cete ostati van Vlade, a bilo bi i neodgovorno. U svakom slucaju morate podrzati Milanovica da napravi vladu, jer sve drugo bi bilo neshvatljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije